Jag, antihypokondrikern

Jag har undrat över min buk ett tag. Den har varit helt ologiskt stor mestadels av tiden de senaste två månaderna. Idag var droppen, när jag sprack ett hål i de där brallorna från Jean Paul Gaultier som råkar vara min favoritbyxa - som ni hatar, vilket bara får mig att gilla den ännu mer.

Men i alla fall.
Snackade med mamma lite om det. Hennes reply var:

"Men Hanna, du har ingen urinvägsinfektion då...?"

"Va? Jag? Haha! Nej, verkligen inte"

Tystnad.
Mer tystnad.
Insikt.

"Fast eh ja, jag går ju och kissar typ 20-25 gånger om dagen... jag vet inte, jag har tänkt att det är normalt, men...?"

"Nej, det är det inte."

"Och det svider ju... till och från... en hel del... men det är väl kanske normalt att det gör det tänkte jag?"

"Nej."

"Nähä, okej... är det symtom på...?"

"Ja."

"Haha! Hahahahaha! Haha! Hahahaha!"

Jag känner mig så smutsig.

Ps. Inte Klamydia, har testat det, tackar.

Kommentarer
Postat av: Mårthen

Penicilin kommer att göra susen. Om det inte är urinvägsinflammation så tror jag att kanel gör susen. Det hjälper mot det mesta.

Postat av: anna

urinvägsinfektion önskar jag inte ens min värsta fiende..den plågan att sitta där kallsvettig klockan 3 på natten och känna sig nödig som att man hållt sig i 3 dygn men det enda som kommer är en enda liten jävla inhelvetiskt smärtsam droppe..3 minuter senare börjar det om igen....och så håller det på..
hoppas du fått trimoteceprim,
kram

2007-08-24 @ 23:35:39
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Mikaela

Antihypokondri... känner igen det där. Min syster var orolig över några slags ilningar i bröstet. "Äsch, det där är helt normalt, sådana brukar jag också ha", sa jag. Min vän som var med kände dock inte alls igen det och tyckte inte att självupplevelse var ett bra motiv för att hävda att något var "helt normalt"...

2007-08-25 @ 10:41:33
URL: http://stalkamig.blogg.se
Postat av: Johanna

Tranbärsjuice ska vara bra mot urinvägsinfektion!

2007-08-25 @ 12:12:18
Postat av: Eh, Klote.

Tro nu inte att jag försöker flörta med dig med hjälp av min färdigheter som diagnostiker, men jag tycker att det låter som en vanlig stärtfluss.
http://www.icakuriren.se/ArticlePages200501/28/20050128155957_Icak788/20050128155957_Icak788.dbp.asp
http://sv.wikipedia.org/wiki/Stjärtfluss

2007-08-25 @ 14:58:52
Postat av: Hanna Fridén

Mårthen: Jag ska gå och kolla! Det känns nästan lite tufft, jag har hitills känt mig som den enda bland mina kvinnliga vänner som varit skonad mot detta!
anna: Usch, det låter som att du får det lika kraftigt som en av mina vänner. Hon får det två gånger om året och får riktigt, satans jäkla skitont!
Mikaela: Haha, jag tar alltid för givet att allt är normalt. Har exempelvis haft en förjäklig slemhosta i en och en halv vecka nu som hela min omgivning klagat på, medgav för mig själv att jag var sjuk för typ 2-3 dagar sedan. Annars har det bara varit: "Nä, rökte kanske lite för mycket bara..."
Johanna: Ja! Det har jag hört. Ska införskaffas. Tack för påminnelsen.
Klote: Men det där låter ju inte alls likt. För det första är jag inte i förskoleåldern (trots kiss och bajshumorn!) och jag har inga utslag eller kli varken vid könet eller baken. Däremot kissar jag hundra gånger om dagen, är uppsvullen om buken och så, och det stämmer in på urinvägsinfektion men inte det där!

2007-08-25 @ 16:05:24
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: ronnie

ha ha urinvägsinflammation var något nytt...ehum men och helt ärligt så tror jag inte det ens det är urinvägsINFEKTION du lider av...det brukar man känna av dirket och få panikspringa till doktorn med eller så försvinner det av sig självt, om det inte sprider sig och går upp i njurarna och blir farligt på riktigt...
nej du helt ärligt tror du inte att du drabbats av fyllebuk efter sommarens hårda leverne som resten av alla dödliga svenssons...fyllebuk byggd av för mycket vin öl chips och cola...
;) hur som krya på dig

2007-08-27 @ 19:10:34
URL: http://www.wasabilicious.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback