Jag är dum i huvudet

image1338


Jag har varit en så sjukt dålig vän den senaste tiden. Jag bara jobbar, jobbar och jobbar. När jag inte jobbar så pluggar jag inför andra jobb. Samlar information. Lär mig saker. Fyller skallen med allt jag kan tänkas behöva. Och när jag inte gör det, ja, då är jag ute och festar. Och binder kontakter. Sånt där som man måste göra.

Och det går ju bra. Det går faktiskt jävligt bra hela tiden, ska sägas.

Men jag saknar mina vänner. Jag hoppas att de inte hatar mig. Om de gör det så förstår jag det. Men jag saknar dem. Och älskar dem. Saknar tiderna. Saknar händelserna. Saknar allt det där skruvade.

Här på bild är Sebastien Milo, Sara Norman, jag och Johan Jarl. Jag saknar er.
Vad gjorde jag i sommar? Bytte ut lyckan mot det framtida livet. Jag är en idiot.

Kommentarer
Postat av: Amanda

haha! jag känner också en som heter johan jarl! fast inte samma som du

Postat av: Ella

Jag tror de förstår, söta vänner brukar göra det. Annars kan ni ju alltid umgås i ditt kommentarsfält, här är det ju full rulle! =)

2007-08-29 @ 13:40:50
Postat av: Anonym

ja tydligen

2007-08-29 @ 15:06:57
Postat av: Sébastien Milo

Aw, tack för de orden Hanna! Nej, jag hatar dig inte. :-) Däremot var det så svårt att lyckas umgås med dig ett tag att man gav upp hoppet lite och sedan är det så svårt att komma igång igen, eller hur? :-/ Men ska du ha förfest eller ännu hellre hemmafest så hör av dig! Och jag ska höra av mig om vi har något som kan tänkas locka dig också. ;-) KRAM

2007-08-29 @ 23:23:41
Postat av: Johan Jarl

Hej Hanna!
Rart av dig:-) Jag röstar också för att vi mycket snart gör ett ryck och helt enkelt ses, på ett eller annat sätt! Dags att komma i gång igen!
KRAM!:-)
/Johan

2007-08-30 @ 00:29:04
URL: http://www.cinemascape.se
Postat av: Sara Norman Heckscher

Gulle dej! Jag vet precis hur du känner dig och ta det lugnt för riktiga vänner finns faktiskt kvaaar även om det skulle gå tre år av "missprioriteringar" ;D Jag är så jävla klyshig ibland. Men du vet :D :* <3

2007-08-30 @ 16:37:26
URL: http://loppzy.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback