Paraden!

Nyss hemkommen från paraden!

Det var fantastiskt roligt, ska jag säga. Drattade runt lite här och var, men gick mestadels med transexuella - från kvinna till man - Känner ju flest där, till att börja med. Kom fram jättemånga bloggläsare, däribland fantastiska Hedwig från
Gylf.se - Hon sa att hon älskade det jag skrev och min person, och det, mina kära damer och herrar, är en fantastisk komplimang. Gå bara in och läs på Gylf så fattar ni varför. Strålande.

Hahaha. Och för egokicken var det roligt när vi kom fram till Pavel Maira på Stureplan, dagen till ära fotade han för QX. Men där var även Glifes fotograf Mathias Nordgren och en annan fotograf från Stureplan vid namn Jan Sulocki, och de plockade alla upp kameran samma sekund och plåtade loss som fan. Roligt! Kände mig nästan, nästan som en kändis. Härligt. Sånt är härligt vet ni. Med uppmärksamhet.

Sedan fick jag hundra SMS från folk under paradens gång angående att de sett mig i paraden. Bland annat min chef, Carl M Sundevall (fan vad vi kommer bra överrens, förresten. Eller jag tycker det om inte annat. Älskar fanimej att jobba med Carl.) Sedan, när jag kom hem, hade jag flera meddelanden på mina communities från folk som sett oss också.

Vilken bekräftelsekick! Min dag är gjord.

Och nu ska vi väl gå ut och böga loss på Defekt, var tanken.

Kommentarer
Postat av: Stephanie

Tror inte att du kände igen mig men jag ropade efter dig och du kom fram iaf, vid kungsan. Skrev på facebook att jag tyckte du var vansinnigt vacker i Elle och fan, du är det i verkligehten också!(!!). Din röst kvinna, jag som ändå har hes röst, du är fan mitt röstideal om man nu kan säga så? Önskar att vi också gått i paraden men det nästa år är redan bokat. Det var så jävla underbart!!

Postat av: Macke

Låter som en toppen dag. Hoppas den har fortsatt i samma anda

2007-08-05 @ 01:55:46
URL: http://mackesblogg.blogspot.com
Postat av: Oda

Jag tror minsann att jag kände igen dig bakifrån när du gick med goterna på hornsgatan!

2007-08-05 @ 02:23:22
Postat av: Hanna Fridén (allätare)

Stephanie: Jodå, kände igen dig så snart du sa Facebook! Därför jag kramades. Blev glad. Och du, tack så mycket! Min mörka lilla basröst blir glad - tur att jag inte fick ett nasalskrik. Växlar lite mellan det, som om jag vore i målbrottet! Det här var förövrigt första året jag gick i paraden, det var hur bra som helst, rekommenderar det varmt!
Macke: Toppen toppen!
Oda: Javisst! Jag och mina kära goter, minsan. Fina jäklar det där, fina vänner.

2007-08-05 @ 02:51:34
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Jacob

Jag har aldrig riktigt förstått det här med Pride-festivalen. Människor som accepterar homosexualitet blir ju inte mer positiva p.g.a paraden utan det stannar förmodligen på samma nivå. Däremot så kan nog folk som inte accepterar homosexualitet bli än mer negativa p.g.a folk går till det extrema. Nästan som en provokation. Självklart är det fel av dessa personer att tycka illa om homosexuella i första hand men jag tror knappast att provocera, ökar acceptansen i samhället. Eller?

2007-08-06 @ 02:38:20
URL: http://humphrey.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback