Tack gud för det!

Såhär va.

Festade igår.
Hade jävligt roligt. Var en jävligt bra fest.
Gick och la mig vid 06:00 kanske. Någon gång.

Gick upp vid 10:00-11:00 någon gång.

Fortfarande aspackad.
Inte hemma hos mig.
I Enskede någonstans.


Åker hem. Hemma SMSar jag en arbetsgivare. Skriver: "Nu är jag så bakis så att jag vill dö. Säg till när ni behöver mig". Får som svar "Nu faktiskt. Retuschera de här 47 bilderna. Och sen var det en artikel ja." Så jag sitter och jobbar i fullständig panik. Aspackad. Tänker: "Fan vad klantigt. Nu går allt åt helvete. Fan i helvete."

Gör klart.
Skickar.

Får ett telefonsamtal där jag får höra att det är helt strålande. Skitbra. Mycket bättre än något av det de fått tidigare. De är mycket nöjda.

Vet inte riktigt hur det hela gick till. Men lyckan som infann sig i kroppen var något extraordinär, ska sägas.


Kommentarer
Postat av: Jenny W

Man spelar golf jävligt bra när man är bakis också. Jag tror att det är för att man inte överanalyserar allt och därmed krånglar till allt i onödan. Det är min teori. Grattis till väl utfört arbete! /Jenny

Postat av: Karin Idering

Tack min vän... Hela situationen suger. Fan... Han är nere i Göteborg med en tjackbrud som har rosetter i håret och som ser ut att ha rabies... Fuck vad jag hatar henne och Göteborg!
Ah well, vilken jävla dag du haft! Jag fick för mig att jag skulle ha efterfest till klockan 08-09, pallade inte att skicka bilderna i tid och nu lär jag få stryk av Roger, min chef... Har man ett brustet hjärta tycker jag att man kan få ha en kalasfylla. Ah boo hoo....
Ta hand om dig med!! Kram!

2007-08-03 @ 23:40:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback