Automatiserat pucko

Åh. Jag hatar när det blir små dumma idiotproblem med datorn.

Jag satt här och godkända kommentarer och skickade iväg jobbmail, så dök internet. Hepp. Kul. Jaja. Kolla vad som är fel, starta om modemet, starta om datorn med brandväggen som delar ut det trådlösa nätet osv. Inget av det vanliga fungerar.

Gör en felsökning, inget fel. Allt ska fungera finemang.


Så upptäcker jag att vi inte får något IP-nummer. Vi har dynamiska IP, och det delas ut varje gång vi ansluter till nätet. Men av något skäl hade det här bara lagt av. Poff, blapp, tjing.

Och jag känner mig som en idiot som inte bara såg det här på en gång. Att jag inte gick in på inställningarna på en gång. Det var ju bara att skriva in alla nummer på nytt och köra, så fungerade allt finemang igen. Som på den gamla goda tiden. Men jag känner mig så idiotisk för att allt är så satans automatiserat vilket i långa loppet segar ner hjärnan och gör mig till en DUM LITEN APA SOM HOPPAR UPP OCH NER.

Tänk er Zoolander, när de ska komma åt filerna i den bärbara datorn och de hoppar upp och ner i aprörelser och låter "OH OH OH AH AH AH OH OH IIIIIIIIK!!!". Det var jag.

Kommentarer
Postat av: Elin

"Tekniken dödar oss långsamt" :p

2007-12-13 @ 23:47:03
Postat av: riksha

Jag ägnade 10 minuter åt att försöka hitta DOS-prompten igår.

2007-12-14 @ 17:26:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback