Den perfekta pormasken

Att stressa av va.

Det finns många, många sätt. En av mina personliga favoriter är att söka efter pormaskar mellan brösten. I långa perioder har man inga alls, då blir jag ledsen och frustrerad, men när jag väl hittar en eller fler blir jag sprallig och glad och avslappnad när jag tillslut får klämma ut en.

Jag vet inte vad det är med de som kan komma sig just där, men de är alltid av perfekt kvalitet. Ni vet en riktigt bra pormask? Inget guck, bara hård, stabil. Som en liten kula, ungefär. Och man får aldrig några märken. Inte mellan brösten. Det är ett perfekt område.

Ibland undrar jag om man inte ska marinera sig med Bregott eller liknande för att öka tillväxten.

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Nu ska jag gå och må illa

Postat av: Bella

HAHA joo det låter ju som ett eeh .. jättebra sätt att stressa av.

2007-12-17 @ 18:14:44
URL: http://allkindsoftime.blogg.se
Postat av: Anonym

haha! du är underbar!

2007-12-17 @ 18:36:56
URL: http://punaniii,blogspot.com
Postat av: Klara

HAHAH! Är du också en såndär som pillar och petar på allt! Det är som hmm.. rehabelitering från allt annat! hahah! Kanske man ska börja skriva en handbok hur man bäst klämmer porrmaska och liknanade! ;)

2007-12-17 @ 18:54:38
URL: http://jattemycketklara.blogg.se
Postat av: Fia

ursh, jag har jättemånga pormaskar runt och på själva vårtgården, som aldrig vill gå bort och ser helt sjukt ut. har inte vågat gå till doktorn med det då det är så pinsamt, det ser äckligt ut. har du nånsin upplevt detta hanna? ge mig isåfall ett tips!

2007-12-17 @ 19:20:03
Postat av: F

genialt. jag älskar när man kan skratta åt sånna här "tabubelagda" grejer. antingen förstår man sig inte på dig överhuvudtaget, eller för andra inklusive mig - är du helt genial! tnx

2007-12-17 @ 19:27:49
Postat av: Hanna

Jag har aldrig haft en pormask mellan brösten, förrän bara för nån dag sen, och jag var givetvis där och pillade, och nu är det alldeles rött och irriterat och gör ont! Hur gör du för att inte få märken? Det är väldigt avstressande att pilla pormaskar ^^

2007-12-17 @ 19:59:10
URL: http://hannaisabella.blogspot.com
Postat av: Hanna Fridén

Fia: Är du säker på att det är pormaskar? På vårtgården får exempelvis i princip alla vita pluppar. Det är varken finnar eller pormaskar, utan helt normala fettansamlingar i huden. De ska du låta bli att pilla på - Det blir bara värre och skadar huden. Låt det vara utan att pilla och du ska se att det går bort!

I övrigt kan man ha många prickar på bröstet och runt vårtgården som liknar pormaskar. Detta har i princip alla, men man ser det inte på andra eftersom att du förmodligen kollar mycket närmre på dina egna bröst. Det här är inte heller pormaskar - utan det är hårsäckar. Huden på bröstet är tunn vilket gör den mer transparant. Om du inte gillar att det syns så skulle jag rekommendera att du skaffar mer färg. Kanske en brun utan sol eller smaklig mängd solarium?

Annars kan du trösta dig med att du inte är onormal, men jag förstår problem! Jag kan själv vara där och pilla och undra. Men ett annat tips är att kolla på eventuell partners bröst och jämföra, så ser du att de faktiskt ser likadana ut! Bara att man inte tänker på det på andra.

Hoppas det här hjälper dig!

2007-12-17 @ 20:08:56
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Karolina

Va skönt att det inte bara är jag.

2007-12-17 @ 23:05:11
Postat av: inmood

Du är så himla härlig. Eller snarare ärlig, för du är ju allt annat än ensam.

2007-12-18 @ 00:04:51
URL: http://inmood.blogg.se/
Postat av: Di-Di

Du borde bröja träna judo, som jag.

2007-12-19 @ 00:32:22
Postat av: Bettan

tack för att du alltid lyckas sätta ord i det osagda, hemliga men så otroligt självklara.

2007-12-19 @ 19:47:50
URL: http://imea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback