I'm saved!

HAHAHA!

Robert, det var ingen äcklig jävla leverfläck i hårbottnen, det var en sårskorpa!

Gah. Jag blir helt galen. Jag är jättetorr i hårbottnen och flagar och en person jag pratar om det med en hel del har insisterat på mjäll. Jag har inte hållit med, men till slut provade jag mjällschampo.

Mjällshcampo resulterade i att hela min hårbottnen blev fylld av SÅR och SÅRSKORPOR. Det har svidit och jävlats och hållit på och helt plötsligt hittade jag en stor boll. Jag kände efter och blev förvirrad och bad Robert kolla, och han ropade till "En leverfläck, pilla inte på den!"

Men såvida leverfläckar inte bara, ja, spontant trillar av så är jag utan fara.
Fortfarande helt fri från det där, jag hoppas jag aldrig får en i hela mitt liv. Det låter kanske löjligt, men jag är helt fobisk mot stora leverläckar. Jag har inte en enda, jag har bara pyttesmå fläckar och sedan är jag helt len. Det är jag extremt nöjd med.

Tack gud!

OCH PILUTTA DIG ROBERT!
 

Kommentarer
Postat av: Bob

Psoriasis.

Postat av: Ann

Jag har samma problem! Mjällshampoo (vit flaska, rött lock) från Apoteket brukar hjälpa för mig, men nu ar jag köpt samma flaska men för torr hårbotten istället eftersom flagandet har kommit tillbaka. Pröva, det hjälper!

2007-12-25 @ 12:10:22
Postat av: Emma

www.lockig.se
Vet flera som testat denna metod och blivit av med torrt och frissigt hår samt torr och fnasig hårbotten, kanske värt att testa?

2007-12-25 @ 13:11:09
URL: http://www.nogg.se/allright
Postat av: juliia

ett tips kan vara att blanda ut shampoot med en doftfri hudlotion. det funkar mkt bättre en mjällshampoo.
lycka till

2007-12-25 @ 15:45:39
Postat av: Hanna Fridén

Bob: Nja, jag är torr. Tro mig, jag har kompisar med psoriasis och det liknar verkligen inte. Jag har exempelvis inte en massa flagor runt hårfästet och så. Det jag har syns inte alls. Sedan, mot psoriasis tror jag att man använder krämer med acetylsalisyra (rätta mig om jag har fel!) som också återfinns i mjällschampo. Det tunnar ut huden, och jag fick ju sår av det. Hade jag haft psoriasis så skulle jag inte fått det!

Ann: Ja, schampo för torrt hår är nog bättre i mitt fall! Tack för tipset!

Emma: Jag ska kolla, tack!

juliia: Det låter snällt och uppmjukande, tack för tipset!

2007-12-25 @ 15:57:40
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: emma

schampoo med olja kanske hjälper? eller typ babyolja?

2007-12-25 @ 16:27:22
Postat av: M

Jag var också helt fri från leverfläckar. När jag var 27 dök det upp ett par små, små. platta. Men nu när ag är 31 har jag ganska många prickar på armarna och några på ryggen flera av dom sticker ut lite. Bläääää. Och jag solar inget så det kan inte vara det. Måste vara åldern. Så njut av din fläckfria hy medan du är ung! Jag är avundsjuk.:-)

2007-12-25 @ 19:58:21
Postat av: Ida Annie

Testa att använda Apotekets återfuktningsgel till torr hårbotten. Hjälpte i alla fall mig förra vintern när min hårbotten slog bakut!

2007-12-25 @ 21:13:57
URL: http://stylebyida.blogg.se
Postat av: Frisören

Vanliga mjällschampon är helt åt fanders. Dom torkar oftast ut hårbotten. Testa sebo control eller liknande från Loreal, som ska lugna hårbotten. (Ett schampo som finns på salonger)
Mjäll är en form av svamp och många misstar sig för att ha det när det i själva verkat bara kan vara torr och irriterad hårbotten.

2007-12-26 @ 21:24:21
Postat av: Anonym

prova återfuktande hårbotten gel. finns på apoteket och är grymmt. som en inpackning för hårbotten, några klickar och massera in. såå skönt. svaklar torr hårbotten. inte för dig som har mjäll dock då är det mjällschampo.

annars vill jag bara säga att du är fucking great Hanna.

peace & love
Nadine

2007-12-28 @ 09:22:15
URL: http://primaryroad.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback