Jag är en duktig tjej inatt

Agh! Idag vaknade jag upp med den värsta ryggvärken sedan är 2005 (då jag alltid hade ryggvärk, tills jag började träna fanskapet) det kändes liksom som att svanken blivit ännu mer U-formad en någonsin och det strålade ut något förjävligt i hela kroppen. Det fanns inte många andra alternativ än att helt enkelt ligga kvar i sängen och tycka synd om sitt eget öde.

Framåt 19-20:00 på kvällen blev det hela lite bättre, men för en gångs skull gjorde jag ett klokt val och tänkte: "Nej, jag stannar hemma, det här får inte bli sämre." och duktigt nog stannade jag hemma och läste, tittade på film, skrev och åt Ipren med jämna mellanrum. Detta kombinerades med stora mängder chips samt fläskfilé med potatisgratäng smockad med vitlök och fetaöst. Smaskens.

Fyfan vad bra jag kommer må imorn! På en söndag no less. Och jag har dessutom känt mig omåttligt populär med vänner som ringt och SMSat och velat ha med mig ut. Jag har missat hundra olika tuffa fester idag, vilket faktiskt inte gör något, då jag var på både Green Room Sessions och Vice igår.

Samt att jag fick transa en killkompis som dj:ade på Lunacy, grymt roligt. Det ska ni få se bilder på.


Hoppas ni har haft en fantastisk kväll!
Och något får berätta för mig hur det gick att köra CLITSPIT i en så otippad lokal som Ambassadeur. Ambassadeurs typiska klientel måste ändå vara så långt ifrån den typen av gäster som Clitspit brukar ha, så give me the news later on, Lina!

Puss och kram, nu ska jag läsa lite Isaav Asimov och sova. Och imorn blir jag bjuden på specialtillagad glutenfri brunch av en killbekantskap som just ringde ett "VAR ÄR DU? UTE? SKA DU UT? UT? NATTEN ÄR UNG!"-samtal (inte bootycall).

Kommentarer
Postat av: Sploddan

Skönt att bara vara någon gång ibland.

Postat av: Mårthen

Ryggont suger. Tyvärr är min erfarenhet att det enda som hjälper är träning, träning, träning. Låter jag bli att träna i två veckor får jag alltid ont i ryggen. Och med ont i ryggen går det inte att träna, och då blir det ännu värre. Iväg till gymet med dig bara!

2007-12-02 @ 10:18:01
URL: http://speglingen.blogspot.com
Postat av: Sara S

Hoppas du får en riktigt trevlig brunch.

2007-12-02 @ 11:32:24
Postat av: riksha

Träning + en dyr säng löser alla problem.

2007-12-02 @ 13:58:52
Postat av: Hanna Fridén

Sploddan: Absolut!

Mårthen: Ah! Så allvarligt är det inte för min del. Jag fick en massa ryggproblem 2005, sedan började jag träna ryggen och hundra knutar gick ur. Jag har en stark rygg, men jag måste bara se till så att jag inte blir stel så är allt lugnt!

Sara S: Den händer nog inte, men tack!

riksha: Nä, det behövs nog inte. Jag brukar i princip aldrig ha ont i ryggen nuförtiden. Att promenera räcker bra för mig!

2007-12-02 @ 14:01:06
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Lina

hm. jag vet inte ens om jag ska gå dit ikväll. känner mig seg och gammal och möjligen lite deppad också.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback