Tålamod?

Fan vad irriterad jag är! Jag hatar att jag är dampig. Jag tog just det där IQ-testet som Facebook har och scorade pinsamma 131. Det lustiga det med hela är det faktum att jag gjorde det på nåognstans mellan 3-4 minuter (stod det när testet var klart) när det beräknas ta 15, för jag tänkte bara: "Eh, idiotfråga! Behöver folk ens tänka på det här? Vad ÄR problemet?"

Problemet var väl uppenbarligen jag, dårå, som trodde att felaktiga svar var självklara rätt. Det är ett tecken på dumhet, vet ni. Och möjligtvis ADHD. Jag skäms. Det är faktiskt riktigt, riktigt pinsamt att vara stensäker på saker som uppenbarligen är fel.

Som när jag och Kallisti var ute och promenerade och jag vägrade gå med på att vänster var vänster, höger var höger utan insisterade på att höger var vänster och sedan kom på mig själv med att vara helt fel efter att jag tjafsat väldigt länge.

Pinsamt.


Ps. Överväger att fuska och göra om det imorgon när klockan inte är 4 på morgonen. Jag klarar inte av resultat under 145, det får mig att må illa. Även om jag bestämt ska hävda att det inte spelar roll. PRESTIGE!


Kommentarer
Postat av: Anonym

har du alltid haft din mörka sexiga röst? som barn också?

2007-12-31 @ 13:01:42
Postat av: anna

Med en iq på 131 kommer du ju in i Mensa, så du har egentligen inte mycket att klaga på.

Gott nytt år btw!

2007-12-31 @ 13:04:29
Postat av: Ola Bini

Som du vet är sådana där test rätt oanvändbara. Typexempel, det behövs minst ett 20min långt test för att avgöra IQ upp till 128. Om du får 145 på ett sådant test så vet du att det bara är skitsnack. =)

Postat av: Hanna Fridén

Anonym: Vet inte... Min röst har alltid varit mörkare än genomsnittet, dock!

anna: Jag har tillräkligt hög IQ för att vara med i Mensa, ja. Men däremot vill jag inte vara med där. Jag gillar inte sådanna föreningar av flera olika skäl.

Ola Bini: Men jag har ju gjort riktiga test när jag var 14! Med riktiga läkare och hela grejen. Det är väl det jag sätter störst tillit till, men internettest är roliga, precis som Bätapät.

2007-12-31 @ 17:02:18
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Hanna

Hanna, jag tappade precis lite av min respekt för dig. Jag menar, jag gillar dig, men vad är det du försöker bevisa?

2008-01-01 @ 03:23:08
Postat av: Hanna Fridén

Hanna: Att jag har hög IQ? Varför gör det dig arg?

2008-01-01 @ 22:02:32
URL: http://frankincense.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback