Tävling - Sveriges bäst klädda vanliga man!

image1826


Café
har utlyst en tävling som går ut på att finna Sveriges bäst klädda vanliga man. Alltså inga kändisar, inga sportnissar, inget sådant. Bara helt vanliga, underbara, väklädda grabbar.

Som stilintresserad tjej som gillar att omge mig med stiliga karlar så måste jag självklart uppmuntra detta strålande intiativ, och alla vi andra borde göra likadant! Jag vill genast uppmana alla mina stiliga bloggläsare att delta, och självfallet vill jag att alla ni flickor där ute rycker tag i era vänner och pojkvänner och uppmärksammar de på det hela.

Priset är inte direkt dåligt heller. Vinnaren får kläder från Björn Borg till ett värde av 50.000 kronor, en modeplåtning i Café som publiceras senare i vår samt får äran att titlure sig Sveriges bäst klädda vanliga man.


Vad man gör är att gå in på
www.cafe.se/vanligman och laddar upp en bild på sig själv eller någon man anser vara en värdig vinnare. Caféredaktionen kommer sedan att titta igenom alla bidrag, välja finalister och utse en ensam vinnare.


Lycka till allihop!
Jag förväntar mig, som sagt, att alla mina manliga vänner ska delta.
 

Kommentarer
Postat av: Angelica

Är jag hemsk om jag anmäler en person i smyg? Han som inte gillar att synas eller vara i centrum?

2007-12-04 @ 15:19:31
Postat av: klara j-r

jag tycker att det är klockrent att dom har johan renck på bild där uppe. enligt mig har han varit den bäst klädda svenska man i flera år. han har nästan aldrig fel i sina klädval. för visst är det han uppe i högra hörnet?

Postat av: Jackie_Daniels

Är det bara jag som reagerar på användandet av ordet 'vanlig' man? Vad är de andra männen då? Hade inte min man varit extraordinärt ovanlig hade jag kanske övervägt att anmäla honom LOL

2007-12-04 @ 15:37:51
Postat av: Lo

Lovely. Att Café slår ett slag för den manliga fåfängan är verkligen ett helt grymt initativ. Mer cred åt de välklädda herrarna, det förtjänar de verkligen.

Postat av: alexandra

jag tycker priset är lite fel faktiskt, om man får en massa märkeskläder, ett repotage och en titel så är man ju inte vanlig längre =)

2007-12-04 @ 17:15:45
URL: http://dependence.blogg.se
Postat av: Johnny Scharonne

Hmm..fint initiativ, men Café brukar vanligtvis vara så jävla heteronormativt att man håller på att spy. Jag vet inte om jag vill länka till dem bara för att de har en tävling om "Bäst klädda vanliga man" - de lär ju välja någon tråkig kostymnisse som ser ut som precis alla andra i alla fall *skeptisk och fördomsfull*

2007-12-04 @ 20:59:37
URL: http://scharonne.wordpress.com
Postat av: DrKotte

Men hur "vanlig" kan man vara om man är välklädd?? Det låter som en oxymoron...

2007-12-05 @ 11:10:04
URL: http://onkeltuca.blogspot.com
Postat av: Elin

titlure, hihi

2007-12-07 @ 06:42:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback