6 januari - Klubb Kafka

6jan07carpeIgår var jag på Klubb Kafka och plåtade, det är Magdas nya klubb. Trevlig stämning och folk man inte sett på länge! Även lite oväntade ansikten dök upp från Stureplansindiesvängen. Sedan hade jag, Max och Alex tänkt dra vidare till Grodan, det orkade dock ingen av oss (gamla och sletna) så det blev ändå en relativt lugn kväll som avslutades vid 01:00.

Kvällen till ära fick jag stajla Max. Jag slet sönder en randig tröja med farfarsknäppning. Farfarsknäppning är något jag inte velat ha hela 2006, men Max suktade efter ett linne där han kunde flaunta ena bröstvårtan, så ärmarna på tröjan åkte av och knapparna upp. Han fick låna ett gammalt nitskärp av mig också, lite härligt och nitigt för 2007.

Resultatet får ni se vid ett senare tillfälle, hihoha.

Jag hade på mig en svart satinklänning från Myrorna, jag vågade mig på att gå utan BH, det fungerar nu när jag gått upp lite. Till det gjorde jag en svart satinhuva och kombinerade med lite guldaccessoarer.

NOTIS: BORTAPPAD BROSCH!


Jag tappade bort min guldbrosch (inte äkta guld) i formen av en solfjäder med en toreador och tjur på. Om någon var där och hittade den så skulle jag bli extremt tacksam om jag kunde få reda på det, det är nämligen arvegods från min döda mormor. Eller rättare sagt, jag fick den av min mamma när jag var väldigt liten eftersom att jag alltid snodde åt mig den från hennes smyckeskrin, då jag alltid tyckt om den väldigt mycket, men ursprungligen så kommer den från mormor eller längre tillbaka. Hursom betyder den mycket för mig, och jag blev väldigt ledsen över att den försvann.

Kommentarer
Postat av: Mia

Vilken tjusig Hanna! Ledsen att höra om din ärvda brosch....jag hoppas verkligen att ngn ser och att du får den tillbaka!

Postat av: Emmi

ÅH hur gjorde du huvan? råsnyggt!

2007-01-07 @ 19:21:24
URL: http://emilieto.blogspot.com
Postat av: stelly

hej!! din fina klänning som du hade på grodan i fredags, jag har redan glömt bort var du köpte den, kommer bara ihåg att det var på samma gata som ditt jobb och det säger mig ingenting ;)

tack för kram och hoppas du hade en grym natt! I did.

2007-01-08 @ 01:57:15
URL: http://stellyandjo.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback