Alkoholist - Javisst!

Skicka in mig på vård! Jag gick ut i måndags, tisdags, onsdags, torsdags och ska även ut ikväll! (fredag)
Snart får jag byta namn från Party-Hanna till Alkoholist-Hanna, för det kan inte sluta någon annanstans!

Marinblått linne från HM.
Randiga shorts från Zara.
Den lustiga vinkeln med nacken handlar om hävdelsebehov från min sida, någon påstod att det var fysiskt omöjligt att placera huvudet på det här viset, MEN JAG KAN! Ingen annan har kunnat det hitills dock, otroligt underhållande. Eh.



I onsdags introducerade jag Paul, våran gäst från Polen, för Stockholms uteliv. Vi satt på Debasers uteservering och jag nojjade över mina blekfeta lår, men hade det hursom lika trevligt som alltid. Efter det blev det ölbaren och restaurangen AKKURAT på Hornsgatan. Där tjadate jag till mig en gigantisk nachotallrik till priset av en liten med argumentet att jag och Katta var två svältande och fattiga små ungdommar, finemang! Otroligt trevlig personal, måste jag säga. Bra utbud på både öl och whisky.

6ejuliIgår, torsdags, blev det parkhängande i Humlegården för att fira Kattas födelsedag. Av mig fick hon en rosa pastellbrosch från Makeup Store. Pga. noll matinatag så blev jag otroligt berusad på en och en halv öl och fick för mig att jag skulle bära Isabell på mina axlar. Isabell tippade bakåt, jag tippade efter, och eftersom att Isabell är ganska liten och var bakom mig så la jag all koncentration på att hon skulle falla på ett sätt som skadade henne så litet som möjligt.

Vilket resulterade i en liten hjärnskakning för min egen del.
Och dessutom ett gigantiskt blåmärke över hela hennes rygg.
Jag måste sluta försöka vara så manlig.

Sedan åkte vi vidare till Vampire Lounge, där hade de noll glutenfri öl eller cider (jag lider av glutenintolerans, dvs celiaki). Blev lite grinig, men det gjorde ändå inget pga. att jag redan var ganska berusad samt ganska snurrig i huvudet. Jag överväger huruvida det vore smart eller inte att gå ut ikväll, men det känns som att jag vill passa på att spendera tid med min vän Johan (Kattas pojkvän) som för tillfället besöker från Göteborg, samt att jag vill hinna misshandla stackars Alex så mycket som möjligt innan han flyttar sitt arsle till Linköping.

DEN ONDA SMITAREN.

Det nya på bilden: Zebrarandigt (nästan) linne från HM.

Idag har jag varit snurrig som fan och gick ut och shoppade kläder med Sara Snuttchock. Shoppingen resulterade i ett sött rött linne och en himmelsblå T-shirt med en kamera och fiskar på från Bikbok, samt ett enkelt vitt halternecklinne och en lustig randig byxa med swingvida ben från HM.

Jag hatar att Weekday på Götgatspuckeln har så fruktansvärt sugiga omklädningsrum. Jag har undersökt det, man ser ALLT igenom deras fjolliga små förhängen! Jag vägrar prova kläder där, och därav även att handla där. Skärpning!

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Haha ... det ÄR ju fysiskt omöjligt. Jag som brukar kunna både det ena och det andra, men icke sa nicke. Jag är impad.
PS. Jag gillar verkligen det zebrarandiga linnet. Jättefint!

Postat av: Alexandra

Att handla på weekday är inte riktigt min grej. Direkt man kliver innanför dörren känner man sig liten. Personalen har en slags överlägsenhet som inte passar deras yrke. Det är nästan så att jag vill stampa dem på tårna. Eller kanske köra över dem med Bills vagn. Bara för att visa dem att deras arbete trots allt är att serva såna som mig, som dig, som alla!

2006-07-07 @ 23:50:48
URL: http://letmyshoesleadmeforward.blogspot.com
Postat av: Kattis

Shit, att du orkar. Jag är slut i typ tre veckor efter en fest kväll. Men det måste vara åldern... he he.

2006-07-08 @ 07:40:31
URL: http://splodgy.org
Postat av: Hanna

Kerstin: Kan du slicka dig själv på armbågarna? :D Det ska tydligen också vara fysiskt omöjligt. Och tack ;D

Alexandra: Nej, jag håller med! De är inte det minsta serviceinriktade. De borde skämmas! Men efter att den största Cheap Monday-hypen las ner så känns det aldrig som att det är särskilt mycket folk i deras butiker ändå, så förhoppningsvis så måste de ändra sin inriktning.

Kattis: Jag fattar inte heller hur jag orkar! Jag har alltid vara strikt aldrig-festa-två-dagar-i-rad-eller-absolut-mer-än-två-dagar-i-veckan-tjejen! Jag måste vara singel och sommarbrunstig helt enkelt :o

2006-07-08 @ 13:50:10
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Linda

det dar linnet har jag med, men det ar mycket snyggare pa dig! cheap monday i gbg har samma problem, det suger.

2006-07-08 @ 16:38:29
URL: http://onmydeadbody.blogspot.com
Postat av: Mimo

Hahaha, vilka roliga historier (-: Du är bajssnygg på bilderna (särskilt den sista)!

2006-07-08 @ 19:21:58
URL: http://mimostyle.webblogg.se
Postat av: Kerstin

Du får mig ju att känna mig värdelös. Jag är inte ens i närheten av att kunna slicka mig på armbågen.
Jag får nöja mig med mitt paradnummer: att få in hela knytnäven i munnen.

2006-07-08 @ 19:38:17
URL: http://kerstinrosalia.blogspot.com/
Postat av: Sofie

haha..jag brukar vara värdelös på sånna här saker, men jag kan faktiskt lägga huvudet på axeln sådär! Slicka mig på armbägen är jag inte ens nära att kunna...

2006-07-08 @ 22:33:45
URL: http://thedressingroom.webblogg.se
Postat av: Hanna

Linda: Äschdå, du är säkert jätteläcker i linnet! :)

Mimo: Tack! Kul att mina fylleäventyr är uppskattade!

Kerstin: Jag kan inte heller slicka mig på armbågarna! Ej heller få in knytnäven i munnen :O Jag blir alltid sjukt imponerad de få gånger man träffat på folk som klarar detta fantastiska ting, om inte annat för att det ser så fruktansvärt skjukt och kul ut! :D

Sofie: En till som kan! Fantastiskt :D Någon borde smiska den som stämplade det som fysiskt omöjligt på stjärten!

2006-07-09 @ 08:16:35
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Blackstyle

Intressant blogg, men framförallt får jag säga (även om jag är tjej) att du har väldigt fina drag... snygga bilder i bloggen!

2006-07-12 @ 19:40:04
URL: http://blackstyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback