Arbete

Det är lite segt med uppdateringar, anledningen till detta är att jag för tillfället lägger mina få lediga stunder på att söka jobb. Det grafiska företaget jag jobbar med har nämligen mer och mer ändrat inriktning det senaste året, vilket jag inte kan påstå att jag trivs med, då det innebär mer orginalande och tryckteknik än förut. Mitt kompetensområde ligger i alla former av bildbehandling, illustration och formgivning - att sitta som orginalare helt plötsligt pga. företagets omprioriteringar känns inte kul, det är som att gå flera steg tillbaks i karriärsstegen utan att man själv sabbat något. Detta har iaf. inte inneburit något ändring i lön, vilket är bra, men jag har väldigt svårt att finna motivering till att gå till jobbet när det handlar om saker som man mestadels trodde att man lagt bakom sig.

Så jag söker jobb, olika jobb finnes, arbetsprov och CV skrivs. Jag hade tänkt mig en halvtidstjänst så att jag kan syssla med andra saker frilans, och på så vis sänka tiden på dagen jag jobbar, men det får man se, flextid skulle också vara trevligt, lite mer än det jag har nu, men jobbar lite för mycket gör jag förmodligen.

När arbetsgivare får för vana att ringa klockan 00:00 på natten för korrfel, ändringar och dylikt så inser man faktum: Då jobbar man för mycket, det har iof. samtliga människor jag umgås med påpekat konstant de senaste två åren, men det är först nu jag har börjat inse sanningen själv.

Men jag gillar att jobba?

Kommentarer
Postat av: Anonym

HEJ HANNA! JAG VILL BARA PÅPEKA BAJS KISS LEOPARD!

2006-12-15 @ 18:11:47
Postat av: Hanna Fridén

Martin: Eh, tack så mycket!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback