Deathgame!

Den 1 december kör Deathgame igång med en ny omgång!

http://www.deathgame.se/

"Deathgame är ett rikstäckande rollspel som pågår dygnet runt. Det går ut på att man ska iscensätta mord på de andra deltagarna och "döda" så många som möjligt utan att själv bli "dödad"."

Olika vapen som används i spelet är bl.a:

Banan = Pistol. "Skottet anses avfyrat och träffat så fort man säger pang, du måste tillägga "du är död!" efteråt annars missade skottet. Om den man skjuter har sökt skydd bakom ett föremål som täcker allt utom armar/ben dödar inte skottet."

Morot = Kniv.

Purjolök = Svärd.

Äpple = Handgranat.
Det finns två sätt att undvika en handgranatsattack, här är en av dem:
"Du kastar dig bort från där äpplet landar och gör en rullning på samma sätt som för att undvika ett pistolskott (Se skydd). Du måste påbörja rörelsen innan äpplet träffar marken. Om det av någon anledning filmas måste det återges i slowmotion med dramatisk musik."

Kolarem = Strypsnöre. "Tillvägagångssätt: Lägg den om halsen på offret och dra lite.

Om du klantar dig och lägger remmen i munnen på någon i stället för runt halsen, så blir remmen uppäten och du misslyckas."

Kvävningskudde. "Väck någon genom att slå den med en kudde i huvudet."

Kamera = Snipergevär. "Ta tre kort på "offret" i följd som denne inte är medveten om. Skicka dessa till SL för godkännande. Man kan också visa bilderna direkt för sitt offer så att båda kan anmäla dödsfallet direkt. Då behöver man inte skicka bilderna."

Glitter = Mjältbrand. "Till någon man inte vill konfrontera i närstrid kan man skicka mjältbrand. Detta gör du på följande vis: Du lägger ströglitter, eller glitterkorn av vanlig konfetti-typ i ett kuvert och skickar det till ditt offer. Om offret får glitter på händer, kläder eller dylikt när det öppnar brevet så har det fått mjältbrand och avlider."

Jag läste i forumet att riktigt många dött av mjältbrand. Folk var finurliga och använde kuvert som såg ut som att de kom från Nordea, Handelsbanken osv.

Kudde = Kassaskåp. "Kudden måste släppas från tre meters höjd eller mer för att räknas som ett kassaskåp."

Tygapa = Mördarapa. "Mördarapan består av en tygapa som du placerar där ditt offer kan finna den. När offret ser apan måste det inom 5 sekunder hålla i en banan, annars stendör det. Om offret lyckas producera en banan tillhör bananen apan och får inte längre användas för att skjuta folk med. Ger man inte bananen till apan så dör man."

Knäckebröd = Trampmina. "Du placerar ut en rund knäckebrödskaka tillsammans med en lapp med namn/telefonnummer. Om offret kliver på knäckebrödet så att det går sönder sprängs han."

Självmord


"Orkar du inte spela längre? Är Deathgame för fånigt eller läskigt för dig? Är du fejkanmäld och har inte märkt det förrän nu? Tag då en morot, rikta den mot dina handleder och gör en mordanmälan med dig själv som offer. Du får ett i bodycount för detta, men är självklart ute ur spelet också, samt att du får dras med att kallas "gothare" resten av livet...

Notera: Även mindre genomtänkta handlingar som t.ex. råkar spränga dig själv i bitar räknas som självmord."

Så, det lät väl skoj? Jag vet altt att det finns några där ute som läser min blogg som har det lite trist på vardagarna, roa dig med att slå någon med en purjolök, oh, the excitement!


Kommentarer
Postat av: Mia

Jag slår mig själv med purjolök varje dag.

Postat av: Anna

Hahahaha.. hädanefter ska jag jämt bära med mig en banan!

2006-11-28 @ 11:05:57
URL: http://growdahn.blogg.se
Postat av: Hanna Fridén

Mia: Det kanske är bra för hyn!

Anna: Ja, MAN VET ALDRIG NÄR TYGAPAN DYKER UPP!

2006-11-28 @ 11:46:56
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Maria

När jag kom till kören för nån vecka sen var det en som faktiskt väntade med en purjolök där utanför för att "döda" en annan som skulle dyka upp, haha. =)

2006-11-28 @ 13:29:55
URL: http://miamias.blogspot.com
Postat av: sofie

hej å hå!
läste ett reportage om hur det hela började och så för något år sedan men visst, den som har en purjolök riktad mot sig lever fortfarande farligt.
fast jag vill fråga om någonting helt annat.. erh. deodoranter! hah! kom på att du skrivit om någon kalaseffektiv som du köpt på Apoteket.. herr? oparfymerad? du skulle inte kunna kika in i ditt badrumsskåp och kolla efter hur den ser ut och vad den heter? :) min nuvarande är kass och det är dags att nyinvestera. och då tänkte jag på dig! kanske en inte så berömmande koppling men dock.

2006-11-28 @ 13:46:29
Postat av: Victoria

Det jag har tänkt fråga har inget med detta inlägg att göra! Men jag måste fråga dig, vad är det för program du använder när du ritar? Är det inte svårt att rita så fint - på datorn? För jag menar, visst är det lätt att omredigera en bild i photoshop. Men att rita något utan någon grund - det är ju som att rita i paint!?

I don't get it :P

2006-11-28 @ 14:13:50
URL: http://http://svartvitlila.blogg.se
Postat av: Hanna Fridén

Maria: Haha, det måste ha sett väldigt fint ut! Jag tycker att Deathgame verkar underbart!

sofie: Den är vit och röd, jag tror att ACO har gjort den (det är inte bats). Jag tror att det är den här: http://www.apoteket.se/apoteket/jsp/polopoly.jsp?d=4693&ProductSKU=219085&prodinfotype=&showBuy=true&action=showProdInfo
Den håller i 72 timmar, och den håller vad den lovar! Själv har jag dock inte så stark lukt, men av någon anledning är det en av de få som inte irriterar min hud så jag använder den, men jag kan garantera att den iaf fungerar jättebra och om jag kunde känna yttepytte lite lukt förut så känner jag noll nu!

2006-11-28 @ 14:13:51
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Hanna Fridén

Victoria: Jag använder Photoshop, men jag har ett wacombord också (ritplatta, du vet!) så det underlättar.

2006-11-28 @ 14:22:55
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: annika

dg är heeelt sjukt, i uppsala spårar det totalt. Flera gamare är kända i stan, de skickar hotmeddelanden, har krig på skolorna, sover utanför folks hus för att mörda de när de vaknar, hotar folk som inte är med i spelet m.m m.m
snälla håll er till wow eller nåt.

2006-11-28 @ 14:44:08
Postat av: Hanna Fridén

annika: Usch, men det där låter ju inte alls bra! :(

2006-11-28 @ 14:49:57
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Hanna A

Sofie & Hanna: Hej! Vill bara säga att jag provade med den där deon som ni pratar om en gång för inte så länge sen och har aldrig varit med om något värre, fick enorma eksem under armarna som kliade så hemskt att jag bara ville skrika. Det var bara efter en provanvändning och jag brukar inte ens ha känslig hud under armarna. Fick behandla med massa krämer för att jag inte skulle klia ihjäl mig och det var inte tal om att ha nån deo den närmsta veckan.. :S
Kanske är det så att den passar för vissa, för den verkar ju funka för dig Hanna, men jag skulle rekommendera att testa på liten yta först eller kanske använda en som inte är lika stark om det inte är absolut nödvändigt att ha just den.. Bara en liten varning..
Tack för övrigt för en kanonblogg Hanna!

2006-11-28 @ 15:55:51
Postat av: Hanna Fridén

Hanna A: Oj jävlar! VVAd jobbigt, det är typ den enda deo som INTE gett mig eksem! Det är helt sjukt vad individuellt det där är :D

2006-11-28 @ 15:59:11
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Hanna Fridén

Hanna A: Och tack för tipset, och tack för att du läser min blogg! :)

2006-11-28 @ 15:59:34
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Sandra

Haha, tufft! Jag har träffat tjejen som "uppfann" deathgame ett par ggr, hon bor/bodde i mina hemtrakter. :P Väldigt kul verkar det vara iaf. :P

2006-11-28 @ 19:15:55
URL: http://thougtful.blogg.se
Postat av: Hanna Fridén

Sandra: Jag vet inte varför, men jag blir både glad och förvånad över att det var en tjej som startade det! Så oväntat! :D

2006-11-28 @ 19:43:13
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Hanna Fridén

Anna: Buhuhu, obehagligt :(!

2006-11-28 @ 22:00:08
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Anna

oj det låter rätt mycket som det spel som spelades i CSI NY igår. Fast någon blev förbannad och dödade nån på riktigt då.

2006-11-28 @ 22:01:17
URL: http://mymarkup.net/anna
Postat av: Lina

Hahahahahahahahaha, låter helt sjukt kul :) Och sjukt ;) Skrattar högt!!!

2006-11-28 @ 22:11:27
URL: http://mittlivsomstudent.blogspot.com
Postat av: mini

Hahaha! Helt hysteriskt spel ju!

2006-11-28 @ 22:20:57
URL: http://intressesmurfen.blogg.se
Postat av: Yvonne

Wow. Folk skryter med att de träffat mig. Jag har blivit kändis! ;P
För övrigt har jag inte hört något tjafs alls om att det skulle vara bråk i Uppsala. Snarare är Uppsala en ganska inaktiv stad i spelet med bara 22 deltagare den här omgången.

2007-06-10 @ 21:47:27
URL: http://yvonnediana.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback