Dumming

Mitt dygn är så stört att jag dör. Efter att jag laddat upp Teatronbilderna på söndagmorgonen (besökte Spy bar och fixade med Modetteprylar till fem, så jag kom väl till kontoret vid sextiden ungefär) så kände jag mig fortfarande pigg och satt uppe och donade med lite saker. Klockan halv ett gick jag hem, och då bestämde jag mig för att det knappast var någon vits med att gå och lägga sig utan att det snarare skulle vara bättre att gå och lägga sig tidigt på kvällen.

Klockan 16.00 kom jag fram till den briljanta slutsatsen att om jag gick och la mig då, så skulle jag kunna gå upp vid 5-tiden på morgonen, och då skulle jag få 9 timmars sömn. Det tänkte jag. Det tyckte jag kändes logiskt. Det tyckte jag minsan var korrekt matematik.

Klockan 23.00 vaknade jag. Helt utvilad. Och tänkte att jag var ganska dum i huvudet.

Hur jag kunde bli utpekad som ett matematiskt geni av mina lärare i lågstadiet, det vet jag fasiken hur det gick till.

Jag vaknade förövrigt av SMS-signalen. Jag hade fått SMS från hela tre killar som ville gå ut på söndagsdejt. Då blev jag livrädd, stängde av mobilen och nu överväger jag om jag verkligen vågar sätta på den igen. Det finaste med det hela är att jag över huvudtaget inte kan placera vem en av dem skulle kunna vara. Det får mig att känna mig som en mycket hemsk och egocentrisk människa.

Kommentarer
Postat av: FashionFun

Haha! Sickna dilemman :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback