En glutenfri tortilla
Jag skulle gå och lägga mig, sedan ändrade jag mig och bestämde mig för att baka glutenfria tortillas. Gick igenom receptet snabbt, konstaterade att jag inte hade något majsmjöl hemma och körde istället på grov glutenfri mjölmix.
Det blev verkligen fruktansvärt äckligt.
Till mina tortillas hade jag linsgryta. Mättande mat till annan mättande mat, det vill säga. På mina totrillas hade jag smör, ost och i brist på annat: olika sorters sallad och pinjenötter. Jag övervägde att hälla i linsgryta, men lät bli.
Sedan rullade jag ihop dem. Testade att doppa i linsgrytan. Det var också äckligt.
Självklart åt jag upp allt ändå.
Man måste lida för sina misstag.
Det blev verkligen fruktansvärt äckligt.
Till mina tortillas hade jag linsgryta. Mättande mat till annan mättande mat, det vill säga. På mina totrillas hade jag smör, ost och i brist på annat: olika sorters sallad och pinjenötter. Jag övervägde att hälla i linsgryta, men lät bli.
Sedan rullade jag ihop dem. Testade att doppa i linsgrytan. Det var också äckligt.
Självklart åt jag upp allt ändå.
Man måste lida för sina misstag.
Kommentarer
Postat av: Helena
Man måste ju skriva god-natt i alla fall.
Postat av: Lolita Loco
Själv roade jag mig med att spruta grädde över hela köket. =)
Postat av: Anonym
Hanna kära Hanna. vill du veta när äckligt verkligen är äckligt? Jag har tre favoriter:
1. havregrynsgröt med purjolök
2. psylliumfrön, havregryn, vatten och socker. Bara. Kallt.
3. Majs och buljong från Lidl.
Självklart äter man upp det. Allt.
Postat av: Maktgalena
Haha, jag känner igen mig!
Postat av: Mia
Det låter jättegott:-)
Postat av: meva
Haha ,ja varför gör man alltid så? Typ "nu får jag stå för vad jag gjort" trots att man egentligen inte behöver.
Och hej! Jag upptäckte din blogg nyss and i love it! Kram
Postat av: Fröken SötSur
Ha ha ha...ja, man måste lida för sina misstag!
Postat av: Johnny Scharonne
Jag måste rekommendera Sempers glutenfria digestive - de är jättegoda :D
Trackback