Extern blixt till Canon

Igår kom Pavel Maira (hemsida och blogg) förbi och hälsade på mig på Teatron! Han är fotografansvarig på www.stureplan.se, och det har visat sig att vi har många bekanta vänner. Exempelvis förträffliga Annika Marklund som han har tagit många vackra foton av!

I alla fall, vi språkade, han är mycket trevlig. Han berättade även att det faktiskt finns en extern blixt för Canon på Stureplanskontoret som ingen använder, som jag säkerligen skulle kunna få låna. Jag behöver nämligen en extern blixt, de är dock väldigt dyra, och jag spenderar alla mina pengar på kläder. Jag skulle ta och ringa och fråga. Vilket jag försökt.

MEN, CALLE SCHULMAN DIN LILLA TÖNT, DU SVARAR ALDRIG I MOBILEN. JAG VET ATT DU LÄSER DET HÄR, SÅ LETA GENAST UPP DEN EXTERNA BLIXTEN FRÅN CANON, HÖR AV DIG OM JAG KAN ANVÄNDA DEN OCH GE DEN SEDAN TILL MIG, TACK. JAG SKITER I OM DU BRYTIT DITT FINGER. BARA GÖR. TACK.

Kommentarer
Postat av: Marlene

Pavel Maira är verkligen en duktig fotograf, brukar sukta efter hans bilder på hans hemsida. Man blir nästan lite avundsjuk på att du har pratat med honom.

Postat av: Annika Marklund

Hahaha, vilken underbar kommentar från Marlene! Men jaa, Pavel ÄR väldigt duktig. Och, framför allt, en underbar människa.
Som du!

2007-02-23 @ 08:22:56
URL: http://beautifulones.blogg.se/
Postat av: psychokiller

brutit!! heter det inte "brytit"

2007-02-23 @ 12:12:35
Postat av: DiscoDan!

Haha, sen när tar polisens språkkomission Psyk-mördare till sin aspirantutbildning?

Eller förlåt? Du kanske e utbildad? En språkkonstapel, månne?

2007-02-25 @ 06:02:01
URL: http://lehnberg.net
Postat av: Anonym

Skit i calle.

2007-03-02 @ 16:13:45
Postat av: Pavel Maira

Blixten finns, dock så måste jag komma på ett sätt som gör det möjligt för folk att använda den och sedan lämna den ifall någon annan fotograf beöver den. Satans jävla kontorhelvete. Men på Onsdag nästa veckan, kan du få låna den :D Sir yes sir!

2007-03-16 @ 18:45:54
URL: http://blogg.pavelmaira.com
Postat av: Anonym

vilka rikspuckon, lite nakna brudar så hade väl denna sida varit ok, nu är det bara skit

2007-06-06 @ 00:34:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback