Favoriter från fredagens Teatron


jannikesommar

Top notch, Jannike Sommar! Luvtröja, byxdress och färggranna tights! Stylish och avslappnat. Ska man anamma träningstrenden så är Jannike ett bra stilexempel.

bild
Satin! Jag älskar satin. Malin Nordin har en fantastiskt fin satindress. Den vill jag ha.

cipkacederberg

Cipka Cederbergs förklädesklänning vr något extra. Stickad, men många fina detaljer. Jag har fortfarande inte hittat en förklädesklänning sm fungerar bra på mig både stilmässigt och benstommemässigt, men jag letar vidare.

bea

Tröjor med enkla, vackra tryck är en stor favorit hos mig. Som att bära en smakfull akvarellmålning. Beas tröja är strålande vacker.


Kommentarer
Postat av: anna wintour

"Drömjobbet som presschef på tv4 har Jennifer Mcshane och tänk att få ta del av hennes meritförteckning? Det har jag fått göra och det kan du också få göra.

Vad är ditt drömjobb?"

Postat av: Emmy

Oj, tjejen på bilden längst upp ser inte ut att vara en dag över 15 år. Söt dock.

2007-02-25 @ 11:12:19
URL: http://www.emmylicious.blogg.se
Postat av: Hanna Fridén

Emmy: Haha, Jannike är myndig! 18-19 har jag för mig, hon går i samma klass som nära vänner till mig på en skola. Så det är garanterat.

2007-02-25 @ 11:19:24
Postat av: Hanna Fridén

Alltså, hörni, har ni tänkt på att hon kanske blir ledsen av det där? Jag måste faktiskt ta bort era kommentarer, även om jag tar för givet att ni inte menade något illa!

2007-02-26 @ 01:01:00
Postat av: DiscoDan!

Fan det är så svårt det där. Jag vet att du o jag diskuterat det där tidigare. O jag börjar verkligen förstå problematiken, just eftersom din blogg e så pass populär o det verkar vara en hel del tvivelaktiga typer som dyker upp ibland out of nowhere. Men det e censuuuuur ju! :) Visst, i folkrepubliken har man inte så mkt o säga till om, o jag antar att man egentligen inte har det här heller, du styr med minst lika hård järnhand. ;)

Men om jaaaag var duuuuu, så skulle jag nog hellre ta bort en bild på en kompis till mig, före jag bara skulle tillåta "positiva" kommentarer.

Menar, det blir ju nästan värre nu när du skrev sådär, då får man ju nästan för sig att du tagit bort en hel drös med toktaskiga kommentarer eller så. Medans det kanske bara var nån som sa "oj, hur fan kan du dricka den ölen, den e ju skitäcklig". eller nåt.

Men sen e jag inte lika omtänksam o snäll som du är mot dina kompisar.

2007-02-26 @ 05:52:43
URL: http://lehnberg.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback