Fest liten hest.

Uhu. Efter fyra dagars festande så känner man sig lite ångestdrabbad. Inte sliten och bakis, jag är härligt förskonad från den typen av ålderskrämpor.

Onsdag.

Punkställe! Calle jockade. Till min förvåning var där fullt av i stort sett endast folk jag kände. Förvånande, men trevligt! Råkade ut för världens sämsta bartender som blandande den äckligaste White Russian jag någonsin smakat. Han sprang iväg bakom disken och det tog säkert 5-10 minuter att få drinkhelvetet, så jag tror att han spädde ut den med toalettrengöring, urin och lite äggvitesekret. Fy vale!

Sedan skulle vi till Babasonic, där var det knökfullt, då gick jag hem och slänge i mig en bisarr mängd mat eftersom att jag fått antydan om att jag skulle väga 45 kg av en tjej (och jag är 170 cm lång) och att jag tydligen skulle ha anorexia av en annan. Det är roligt att när man försöker förklara att man har en bristsjukdom som gör så att man bara kan ta upp 40% av samma näringsmängd som andra, samt att man har en tarmskada som gör så att man kan få tarmvred om man inte äter väldigt små portioner och rätt saker blahblahblah och få en MENANDE klapp på axeln och blicken som säger "JAG HAR VARIT DÄR, LUGN FLICKA LILLA, JAG VET ATT DU LJUGER."

Suck säger Hanna Panna anorexiamamma. Fast jag blir iof. glad att folk reagerar när folk är så smala. Det tyder på en sund utveckling i samhället. Jag misstänker tom. att jag skulle bli sur om någon kallade mig hälsosamt smal, uhu! (Eftersom att jag faktiskt är av anorektisk undervikt enligt BMI tjohejtjoho blahblah)

Torsdag.

Midi-Debonair på Spy Bar, fotoutställning med Per Björks fotografier. Fick se det nya tavlan med mig i verkligheten. Mastiga färger, intensiva kontraster, kort och gott en läcker bild helt enkelt! Suzzie och jag fuldansade tills halv fem, sedan var mina stackars fötter avdomnade i nästan ett dygn efteråt. Spillde ut kaffe över mina midjehöga vita Versacebyxor tio minuter innan vi skulle gå, fick göra ett panikbyte av kläder och såg istället ut som någon sextiotaljstjottaflej. Förra gången jag använde dessa byxor blev jag marinerad av öl av en full killkompis från örat och neråt. Dessa byxor är otursförföljda. Ska förövrigt köpa ett par nästan likadana fast i ett glansigt material imorn! Yay Versace!

Fredag.

Fick dra till jobbet sent trots ledig dag pga. en panikgrej. Kom hem halv tio på kvällen, var grinig och hungrig. Alexander kom över vid 00:00 och vi bestämde oss för att dra till Syntax Error (Tevespelmusik, dansmattor). De dansande datanödarna stank mer än en gympasal för ungar i puberteten, när man stod i baren i det andra rummet så kunde man tydligt känna pustarna av ren sursvett regelbundet.

Fick ett par gigantiska bröst tryckta mot min axel. Blev extremt nervös.
Anser att de flesta datanördar borde på hjälp av landstinget med deo.

Lördag.

Följde med Katta till fest vid Hötorget. Spriten flödade fritt, blev full. Jag fick för mig att jag skulle blanda en skitstor White Russian i en av bålskålarna, vilket jag aldrig gjort förut. Resultatet blev eminent (DET VAR ALLTSÅ SKITLÄTT BUEH SKITBARTENDER) och Katta blev lyrisk (sedan löstes hennes förstoppning dagen efter eftersom att hon är laktosintolerant, jag ser mig som en räddande ängel som får bajset att flöda).

Sedan gick vi till Ove med skägget. Jag fick lära mig lite grundsteg till Lindy Hop, misslyckades fatalt iof. Dansade ful cancan, fick ta del av dera fantastiska drinkar (beställ en paprikadrink när ni går dit, det var fanimej den godaste drink jag någonsin smakat.) Blev raggad på av en kille vars kompis hade pundat ihjäl sig samma kväll, fick lite ångest, övertalade Katta att vi skulle dra och sedan blev det chipsorgie hemma hos mig.

Huhuhu.

Jag spanade inga läckra karlar den här helgen heller! Satan att vara ytlig, satan att bara finna jämnåriga som attraktiva, satan att jag dessutom har krav på att de ska vara estetiska och vara socialt kompetenta, men gärna lite blyga. Jag vill hitta en prins!

Såg en kille på festen som var skitlik en kille som heter Joakim som jag varit kär i, men den här killen hade dessvärre mycket dålig klädstil. Synd på en så tjusig näsa och gigantiska händer! Ett uppfostringsobjekt.

Tjo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback