Fredag

teatron22decFredag var kul! Gick från jobbet apasent, lyckades inte få något ordentligt gjort pga. sömnbristen. Kom hem, var lite grinig över att ingen jag ville leka med var partyvänlig eller i stan. Det ändrades. Sébastien, Kim, Martin och Jonny kom över och drack vin, i sällskapet var även Maria och Kjerstin.

Planen var enligt följande: Riche och sedan Grodan. Martin och Jonny (Jonny på bild) blev enligt sed griniga över att det kostade inträde som de snåla jävlarna de är, istället blev det: Först snabb runda på Riche, hämtade upp flyers till Magdas nya klubb, och sedan Teatron där Kornél var gullig som vanligt och fixade gästlista.

Det var dock inget som helst nerköp att gå till Teatron. Efter det drog jag och Jonny iväg på en svartklubb där de sålde gin och tonic i pyttesmå plastmuggar för 40 kr styck! Det blir dyrare än en drink. En drink skulle minst vara 4-5 gånger mer, och skulle alltså, enligt de måtten, kosta 160 - 200 kronor. FÖR EN GIN OCH FUCKING JEFFLA TONIC!

Sedan ville alla dra till Spy bar, det ville inte jag, jag vill ha en Spy bar-fri vecka, men jag velade lite. Istället åkte hela kompaniet hem till Damon på efterfest!

Sedan blev kroppen påmind om att jag varit uppe i nästan 48 timmar i streck och jag däckade som en gris. När jag vaknade hade jag mens. Och mensvärk. Jag har mått illa hela dagen och varit så uppsvälld att jag bara kunnit bära byxor i storlek 38, och jag har en storlek 32 i byxor annars! Sjukt!

Angående bild:

Alla bilder som blir tagna på mig ute på krogen speglar en tämligen kantig och dryg individ, jag hoppas att jag inte ser ut så när jag är ute. Det skulle dock kunna förklara alla konstiga mail och meddelanden jag får i stil med: "Jag såg dig ute, men jag vågade inte säga hej!" eller "Jag vet inte varför, men jag blev bara rädd när jag såg dig! Ska försöka våga nästa gång!".

Eller när folk, tillslut, gungar fram till mig på krogen, hejdlöst packade och utbrister:

"Jag haar shett dig fleera gånger, du e allsthid så shnygg! Men du verkar så läshkig så jag har aldrig sagt hejj! Hejdå! Ha en bra kväll"

Då blir jag förvirrad.

Det finns en möjlighet att jag faktiskt är intresserad av att prata med folk?

Jag är snäll och gullig!

Det konstigaste inom den här katergoin är väl förmodligen en kille jag har på MSN, som jag pratar med i princip dagligen, som bor i närheten av mig, är på Spy Bar hela tiden och ser mig där varje gång, samt ute på stan och aldrig vågar hälsa då han är rädd för att jag ska dömma honom eller att han ska störa mig med whatever I'm doing. Så han säger hela tiden att han sett mig och så blir jag lika sur varje gång för att han inte bara hälsar! Vafan liksom!

Bild från
www.stureplan.se

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hannam har du sett att de skrivit helt galet fel namn under bilden på mig & Kim!! Åh vad irriterande! Christoffer Lundin är någon helt annan.

2006-12-24 @ 00:03:47
Postat av: Sébastien

Det var alltså jag, Sébastien, som skrev det där.

2006-12-24 @ 00:04:19
Postat av: Hanna Fridén

Sébastien: Ja, jag såg det! Jag blev också irriterad, och mig hade de inget namn på, hans lista måste ha blivit helt fucked up!

Postat av: Sannossi

Ha en skön och god jul! :)

2006-12-24 @ 00:19:07
URL: http://sannossi.blogg.se
Postat av: Sébastien

Vi borde skriva gemensamt protestbrev! :-P

2006-12-24 @ 01:20:21
Postat av: Random person

Jag har sett dig ute men jag vågar inte hälsa heller. Gav dig en komplimang på helgon men du svarade aldrig på vad jag skrev (det var inget sexrelaterad eller något, skrev att du skrev väldigt bra och att jag följt din blogg länge).
Då känns det bara ännu läskigare!

2006-12-24 @ 05:13:16
Postat av: Alexandra

Åh jag var på Riche men vi sågs inte. To bad!

God jul!
/Alexandra

2006-12-24 @ 10:47:40
URL: http://letmyshoesleadmeforward.blogspot.com
Postat av: Growdahn

Jag skulle inte heller våga hälsa, du verkar för fin för sånt. Men jag tror det är bäst att folk börjar bli lite modigare...de flesta människor bits inte, även om de ser fina ut. :)

2006-12-24 @ 11:18:00
URL: http://growdahn.blogg.se
Postat av: Victoronia

Du har attityd, det får inte vanliga svenskar ha tydligen. Folk ska vara mähän som fnissar åt allt och gullar med det blonderade håret för att det inte ska verka skrämmande. Får väl helt enkelt säga att det kommer dyka upp någon en dag som vågar säga hej och då har du träffat din jämlike :P Merry fucking christmas.

2006-12-24 @ 11:29:47
URL: http://victoronia.blogg.se
Postat av: Hanna Fridén

Sannossi: God jul! :D

Sébastien: Ja, då blir vi ignorerade tillsammans, det är lättare än att bli exklusivt ignorerad!

Random Person: Usch, förlåt för det :( Jag är äckeldålig på att svara på mail såväl som på communities. Det är inte det att jag medvetet låter bli, utan jag läser det, blir glad och lägger en tankebeta att svara senare när jag har tid att svara ordentligt men jag verkar oftast av allt glömma bort det. Det här gör jag mot mina nära vänner också, vad gäller meddelanden, sms och telefonsvar, så jag får ofta små utskällningar för det! Eller mail där folk undrar om jag är sur på dem :( Jag måste bättra mig!

Alexandra: Synd :(! Jag var som sagt bara där väldigt snabbt, han inte riktigt reka allt folk!

Growdahn: Det bästa jag vet i hela världen är att träffa nya människor!

Victoronia: Ibland vågar folk, som sagt! Men de brukar aldrig stanna och prata, de brukar säga typ: "Hejjagillardinblogghaenbrakvällhejdå!" och så står jag där förvirrad och undrar varför de inte ville stanna och prata, haha!

2006-12-24 @ 15:17:54
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: camille

gud va sjukt att ingen vågar hälsa på dig, fast du utstrålar värkligen powerXPpå ett coolt sätt, du skriver värkligen as bra. god jul,

2006-12-24 @ 21:56:40
URL: http://camillefranksblogg.blogg.se
Postat av: Ida

Jag tycker du är allt annat än dryg. Du är go och glad och en skön tjej som jag jättegärna träffar igen.

2006-12-25 @ 12:16:27
URL: http://luckyem.webblogg.se
Postat av: Growdahn

Hanna: Ja, men folk är rädda för att bli dissade (oavsett om de är svenskar eller inte...jag blir trött på att alla nedvärderar svenskar så jävla mkt) så det är kanske inte så konstigt. :) Jag tror mkt av det kommer från grundskolorna, ja skolan ö.h.t. men det är iofs en helt annan diskussion så. ^^ Folk som går omkring och ler däremot får inte "jag-ska-dissa-dig-som-fan":stämpeln, om du förstår vad jag menar. ^^

2006-12-25 @ 19:19:20
URL: http://growdahn.blogg.se
Postat av: masha

gud, vad fan är det för trams när folk inte vågar hälsa? (ok, kanske sådana uttalanden som gör dem rädda ehm...)

anyway, det händer mig också, att människor skriver och säger "jag såg dig men jag vågade inte hälsa". jag är också snäll! haha.

2006-12-28 @ 10:38:08
URL: http://msmarlborolight.blogspot.com
Postat av: mwöh

Haha, jag tror inte det blir bättre för att du kallar dig själv stilfascist och elitistisk ;D DET kan göra folk rädda, man vill ju inte bli bedömd som mindre värd, få värsta blicken eller bli ignorerad när man försöker hälsa så då skippar man nog hellre. Plus att många har nog svårt att hälsa på folk som är sådär jättesnygga och har attityd. Av samma anledning, man vill inte bli bedömd som mindre värd.

2007-05-01 @ 13:29:52
Postat av: Hanna Fridén

mwöh: Nej, det är förstås mycket sant. Men jag är mycket snäll och gullig i verkligheten, inte alls hård och ond. Jag har små linjer runt munnen från det att jag ler så mycket. Det kan man inte tro!

2007-05-02 @ 14:04:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback