Helluplutt.

mongoFick en Magnum Fresh Youghurt av Stina på jobbet. Blev sockerhög. Gjorde sillywalks hela dagen. Håller på att komma ner. Jävla socker!




FESTFEWFETFESTLITENHESTFEST.





Igår var jag på min systerdotters Poetry Slam, det var roligt! Dommarna var dumma, de bedömde enligt principen "JAMEN DE DÄR TJEJJERNA VERKADE BLYGA OCH NERVÖSA MEN UPPTRÄDDE ENDÅ GUUUH VAD DUTTIGT DE SKA FÅ PRIS!" herregudminskapare. De är knappast fem år gamla, och även vid den åldern var det ett grymt dåligt sätt att bedömma. Tryck ner de duktiga som ansträngt sig, beröm de talanglösa som slängde ihop något i sista stund. Verkligen jättebra.

Jag kommer ihåg det där så väl. Jag har alltid haft extremt lätt för att lära, något som många lärare tyckte var osedligt. Det skulle icke uppmuntras! Var man duktig fick man snarare kritik för att man minsan skulle ta hänsyn till att vissa hade det svårare att lära sig, och att man minsan inte var duktig om man lärde sig lätt. Lärde man sig lätt var man dum, men de som behövde plugga arslet av sig var intelligenta. Ehu?

Vilken tur att jag bantade bort min hjärna när jag var 12, annars kanske jag skulle ha riktigt, riktigt lätt för att lära mig. OCH MAN VILL JU INTE VARA DUM. Nu när det är svårare så har jag fördmodligen kommit ett steg närmare intelligensens högborg.

All hail anorexia!

Jag kunde fortfarande ta hela högstadiet under en termin. Så jag är väl fortfarande dum. Anus!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback