Herrskor - Fluevog.com

fluevog

www.fluevog.com

Alla vet att livet är orättvist för stilintresserade killar. Det är i princip omöjligt att hitta något som avviker från det enkla och klassiska eller grabbigt trista - och när man väl gör det så är det så dyrt att man pissar blod av bara tanken. Det är inte lätt att vara stylish som kille, helt enkelt. På skosidan speciellt blir det extra dyrt och svårt.

Jag fick tips av Hanna om Fluevog alldeles nyss appropå svartvita skor, men vad jag föll för var deras roligare killskor. Direkt attraktionsfaktor, jag skulle titta en extra gång. Speciellt efter de olika skorna med diamantmönster som är en stor favorit från min sida.

Jag skulle dock inte påstå att de är superbilliga. Snarare standarspris på killskor och uppåt.

Kom igen nu. Daddy needs a new pair of shoes.

Kommentarer
Postat av: Zombielicious

Djävligt fräscha skor, faktiskt! Synd att man inte får se fler sådana på herrfötter omkring sig.
En annan schysst modell på skor är sådana där med damasker på. Damasker är snyggt så det räcker till och blir över. Jag är en sucker för gangstermode ;)

Postat av: Sandra

Ja det finns ju allt för få coola kläder och skor för killar. Färgglada skor gillar jag. Det kan pigga upp en klädsel ordentligt!

2006-11-15 @ 17:37:28
URL: http://donnasandra.blogg.se
Postat av: Alexandra

Min kille sa senast idag att han var så less på att inte hitta ett par snygga vinterskor. Det kan inte vara lätt alla gånger att vara kille!

2006-11-15 @ 17:49:47
URL: http://letmyshoesleadmeforward.blogspot.com
Postat av: Saga

A, här ser annorlunda ut sedan jag var här sist. Tokcooliga layout.
Och det här med killskor - det är verkligen trist. Jag har en bror som sörjer bristen på snygga skor. Jag känner hans smärta.

2006-11-15 @ 17:57:31
URL: http://parant.blogspot.com
Postat av: Elin

hahao tokgrymma! :)

2006-11-15 @ 18:16:46
URL: http://ragnhild.blogg.se
Postat av: Vera

Gillar dom lila & gula. Men jag tror inte att min M skulle ta på sig dom ...

2006-11-15 @ 19:17:45
URL: http://verasvarld.blogspot.com/
Postat av: Anna

Hejsan Hanna ! Är ganska ny på blogg marknaden och har ingen aning om vad jag har gett mig in i! Du är ju veteran i ämnet :P och skulle vara jätte glad för tips !
Mvh Anna

2006-11-15 @ 20:30:06
URL: http://annalenas.webblogg.se/
Postat av: Hanna Fridén

Zombielicious: Damasker är verkligen skitsnyggt! Big favourite :) Annars har jag tur, pojkarna runt mig är väldigt stilmedvetna och brukar tänka mycket på vilka skor de bär, tack och lov, säger jag! Annars får jag ångest.

Sandra: Ja, och vi tjejer får lida straffet för det, bubu :( Och verkligen, ett par skor, precis som en snygg accessoarer kan vara skillnaden på himlen och helvetet :)

Alexandra: Nej, de får köra på fula, tunga vinterkängor :( Buhu!

Saga: Ja, nätet verkar ofta vara enda alternativet för killar, eller om de har toktur på second hand :/

Elin: Visst är de? DADDY NEEDS A NEW PAIR OF SHOES!

Anna: Jag vet faktiskt inte, jag fattar fortfarande inte vad jag gör eller inte gör, haha. Skriv det du känner att du är intresserad av och brinner för, för då märkts det att du har kul och då blir det oftast bättre! Stirra dig inte blind på vad andra gör :) Det är nog det enda tips jag kan ge!

2006-11-15 @ 22:07:31
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Hanna2

För de som bara gillar bekväma skor (som jag...) så kan jag berätta att Fluevog är mycket sköna och klackarna sådär precis så att de inte är för höga. Även killskorna skall, enligt manliga bekanta, vara bekväma. (Ett plus är också alla snygga sulor som ens medpassagerare på tunnelbanan får se när man slänger ena benet över det andra.)

2006-11-15 @ 22:35:42
Postat av: Justanotherfashionkid

Tack för tipset om skorna.... de hade en hel del riktigt snygga skor. Jag har dock hunnit beställa de andra skorna som jag bloggade om från Diesel, hittade dem på Yoox för nästan halva priset mot vad de kostar här hemma:)
Förresten, jag köpte Elle idag och jag tänkte direkt att en av modellerna i var du, hon har dock lite rakare hår.... Din tvillingsyrra?

2006-11-15 @ 23:54:23
URL: http://www.justanotherfashionkid.blogg.se
Postat av: Hanna

Hanna2: Det låter fullkomligt lovely. Jag har skickat länken till en hel del killkompisar nu och hoppas verkligen att de inte snålar ur! Verkligen superbra tips, de hamnar direkt på min favoritlista :)

Justanotherfashionkid: Ah, yoox.com är ren och skär kärlek!

Nu måste jag dock kolla igenom senaste Elle igen, för jag noterade ingen modell som var lik mig! :o

2006-11-15 @ 23:57:22
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Hanna

Grymma skor!

2006-11-16 @ 07:49:16
URL: http://fashionchica.blogg.se
Postat av: ståhl

"Alla vet att livet är orättvist för stilintresserade killar. Det är i princip omöjligt att hitta något som avviker från det enkla och klassiska eller grabbigt trista - och när man väl gör det så är det så dyrt att man pissar blod av bara tanken. Det är inte lätt att vara stylish som kille, helt enkelt.

stämmer till 110%, säger exakt samma sak jämt själv :D

2006-11-17 @ 15:50:12
URL: http://oddfellow.blogg.se
Postat av: Monika

Clemont skor vill jag tipsa om. Min sambo har köpt ett par i Paris i juni. Nu säljs dessa på La Cle i Göteborg dessutom rear dem kraftigt nu.. Suck :-( Kolla www.lacle.se

2006-12-05 @ 15:48:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback