I don't need a subject.

Min mobil vill fortfarande inte fungera ordentligt. Stundvis vill den fungera, oftast inte. Igår klocka 19:45 ungefär fick den för sig att fungera ett slag, vilket resulterar i att jag får en hel hög med SMS och missat samtal-notifieringar från en god tid tillbaka - bl.a. från kompisar som vill ses, som inte fått respons alls, som skickat nya SMS och som självklart inte kommit fram (fortfarande har det gått fram signaler eller pipit upptaget) och som senare fått för sig att:

1. Jag ignorerar dem.
2. Något har hänt och jag svarar inte i mobilen.

Jag hatar 3!

Jag fick ett samtal från en tjej på 3 häromdagen som jag inte han svara på, när mobilen faktiskt hade en liten ljus stund! Jag hoppas det har med bloggen att göra, jag tvivlar dock, det handlade säkert om något fördelaktigt erbjudande! Ring gratis till alla, även om du inte kan få någon teckning någonstans på något nät och om du mot förmodan skulle få det så skiftar den till 3G automatiskt av pin kiv varav du får spendera fem minuter med att leta nytt nät, kalas!

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Skaffa en ny damit. Min började fucka igår (har dock inte 3) så jag antar att det är dags för mig med.

Postat av: Zombielicious

Skumt att din 3-mobil krånglar så :S Jag har haft 3 i ett år och det har fungerat jättebra för mig. Synd att det inte är likadant för alla :(

2006-09-30 @ 22:29:23
URL: http://zombiefied.blogg.se
Postat av: Anna

Apropå mobiler (inte 3 däremot) så började min brumma som en pytteliten motor igår. Den har aldrig gjort det förut och ljudet var helt ologiskt. Mobilen borde inte kunna skapa detta ljud. Jag blev lite rädd, man har ju hört skräckhistorier om mobiler som börjar brinna. Men jag lever ännu... Jag lever på hoppet om att min mobil inte är en kamikazemobil som är ute efter att ta mitt eftertraktade liv.
Härlig blogg förresten!

2006-12-28 @ 10:12:44
URL: http://detmanintevet.blogg.se
Postat av: Andreas

Tänk när man inte hade någon mobiltelefon. Hur klarade man sig?

Vi är jäkligt patetiska. Allihopa.

2007-02-12 @ 16:11:17
URL: http://www.lxmbrg.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback