Jag hatar 3!

Jag måste börja uttrycka mitt otroliga hat inför 3! Så nu har jag startat en helt ny bloggkategori. Jag tänker fortsätta skriva bitska inlägg om 3 ända tills de ger mig kompensation av att de t.ex. GER MIG MOBILEN JAG BESTÄLLDE SOM JAG ALDRIG FICK, men betalar för!

Men, mer om just den prylen i ett annat inlägg. Nu ska jag uttrycka mina senaste agg mot tre!

Att min mobil bråkar, stränger av sig själv eller låter bli att ta emot SMS eller telefonsamtal är ett ganska normalt problem för mig. Ständigt måste jag starta om den lilla skräplådan, då jag upptäcker att det är lite konstigt att man inte får något under hela dagen. Ibland fungerar det, och min SMS-inbox blir fullproppad av missat samtals-notifieringar och SMS. Saken är den att de satans signalerna fortfarande går fram, eller så piper den upptaget: så alla tror att jag ignorerar dem!

Den här helgen har den varit exceptionellt cepe, och under ett viktigt samtal bestämde den sig för att tvärdö totalt. Vilket fick den andra parten att mer eller mindre anta att jag helt enkelt valt att ignorera den! Vad gäller andra samtal så har de inte kommit in, och inte kan jag ringa heller. Den har fungerat i korta, mycket korta perioder och jag håller på att dö.

Jag hatar att vara onåbar, och jag hatar att inte kunna nå andra!

More angst towards 3 to come!

Kommentarer
Postat av: applebird

Åh, jag förstår dig mer än väl! Först hade jag såna problem när min 3-mobil var ny. Sen klagade jag oavbrutet i en månad och var tvungen att lämna in mobilen. Problemet försvann när jag fick tillbaka mobilen. Sen fick jag problemen igen när jag bytte operatör och började använda ett nytt icke 3G SIM-kort i tre-mobilen. Då var det precis som du beskriver...

Tänker du byta operatör så fort du får chansen?

2006-09-25 @ 12:53:36
Postat av: Hanna Fridén

applebird: Det kommer jag garanterat att göra! Jag känner knappt någon som inte har problem med sina 3-telefoner, värst är det för min mamma! Hon har samma problem fast många gånger värre!

Men det är väl chefen för tre som hörts säga: "Hellre många kunder än nöjda kunder"?

Postat av: Marie Larsson

Ville bara säga att jag gillar din blogg! Väldigt snygga bilder! /Marie

2006-09-25 @ 13:08:19
URL: http://janeaddams.blogspot.com
Postat av: Emma

Trelur är vad det är(alltså tre lurenderi, eller hur det stavas).

2006-09-25 @ 15:50:16
URL: http://luckyem.webblogg,se
Postat av: Lina

Jag ska köpa ny telefon, alltså är tre inget att satsa på med andra ord.

2006-09-25 @ 23:14:56
Postat av: Cecilia

Har haft precis samma problem med min tremobil.
URKASST! Snacka om skitabonnemang.
/Cecilia

2006-09-27 @ 09:17:06
Postat av: Jannice

Ja, tre är verkligen sämst och jag fick jobba väldigt hårt för att bli av med abonnemanget när bindningstiden var slut dessutom...

2006-11-20 @ 10:15:00
URL: http://videogameheart.blogg.se
Postat av: monc

Jag kan ju då meddela dig att om du går till en tre butik så hjälper dom dig på en gång. Så det är bara att hoppa in på närmsta butik. :)

2006-11-21 @ 03:13:11
URL: http://monc.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback