Klänning!

klenningDet är inte vinterkräksjukan, det är min mage som bråkar för att jag efter mycket slit och kämpande lyckats gå upp fem kg! Det lyckades jag väl med för 2,5 - 3 veckor sedan och den har varit arg sedan dess, men nu är den inte bara arg - utan förbannad.

Jag ska vänta lite till och se hur kroppen klarar omställningen.

Annars är jag glad och nöjd. Jag ser friskare ut. Jag har inte femhundra blåmärken överallt. Jag har inte gått upp någon klädstorlek heller så jag behöver inte ominvestera - Haha.

Nu vill jag sy en klänning enligt den till vänster för nu borde BH-löst fungera bra (huden blir ospänstig av näringsbrist) och det vore kul att testa, senast jag hade en klänning utan BH var väl, tja, 2 år sedan, eller kanske tom. 3.

Det är inte menat att vara en ballongkjol på den, utan ett mycket hög och bred kjol ala. Balenciaga. Jag har en massa svart satintyg hemma, det skulle kunna bli fint, och när jag funderar på det så borde det inte vara ohemult svårt att sy heller.

Jag har en massa tülle också, guld!

Nu måste man bara ha tid för det, också.
Jag ska kanske fråga Sara snällt istället, lalala.

Kommentarer
Postat av: Malin

usch vad jobbigt, krya på dig :) Klänningen ser jättefin ut !

Postat av: Alexandra

själv har jag gått ner massor, mina dyra jeans sitter som en säck potatis. jag är lite glad, för jag tycker att jag ser trivsamt bra ut men kläderna sitter inte som de ska. jag måste gå upp, åtminstonde ett par eller tre kilo. måste måste måste. hur gjorde du?

2006-11-21 @ 20:10:57
URL: http://letmyshoesleadmeforward.blogspot.com
Postat av: Hanna Fridén

Malin: Det börjar bli bättre tror jag! :D Värsta dagen var igår.

Alexandra: Jag drack olja, åt chips och ostbågar varje dag och började käka proteintillskott!

2006-11-21 @ 20:22:10
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Alexandra

drack olja????

2006-11-21 @ 20:56:53
URL: http://letmyshoesleadmeforward.blogspot.com
Postat av: Stella

Vad tar du betalt för att göra en tavla med en bild som den ovan fast med motivet av min bror istället för dig?

2006-11-21 @ 21:14:57
Postat av: emma

Stella, med din bror i klänning..? ;D

2006-11-21 @ 21:57:32
Postat av: Stella

emma: Nja, det vore egentligen inte någon dum idé (med tanke på att min bror är så pass säker i sin sexualitet att han kan bära det mesta) men jag tänkte i första att han skulle ha byxor på sig :P. Det skulle liksom bli en födelsedagspresent, hade jag tänkt :)

2006-11-22 @ 01:10:17
Postat av: Marie

Åh, jag vill också gå upp! Hur mycket olja lyckades du pressa i dig varje dag? Vad åt du för proteintillskott? Jag hittar aldrig nåt som verkar funka... Men det är nog bara jag som är för slö för att äta det så ofta som jag behöver.

Skitsnygg klänningsskiss. Det vore nåt på nyår det.

2006-11-22 @ 08:44:45
Postat av: Hanna Fridén

Alexandra: Ja, mestadels för magens skull så att tarmsystemet skulle klara av den ökade bördan, typ. Vad man får göra är att ta lite åt gången, för får man för mycket i magen på en gång så reagerar magen negativt och man, eh, kräks :I

Stella: Det beror lite på (man måste utarbeta arbetstid efter material osv)! Du kan maila mig på [email protected] så kan vi diskutera det :)

Marie: Oljan är främst till för mitt dåliga tarmsystem, vi smala har ju oftast en lite "trögare" mage t.ex. fast det stämmer ju inte in på alla, förstås! Ang. tillskotten så käkade jag först mina normala vitamintillskott, sedan adderade jag mycket olja och annat nyttigt fett till varje måltid och såg till att få i mig extra proteintillskott. Proteintillskott för folk som tränar fungerar ju så att om man inte tränar så går man upp i fett och om man tränar så går man upp i muskler, och om man är som jag, dvs. inte tränar men rör sig mycket så får man hjälp i båda punkter, typ :) Folk som har svårt för att gå upp har ju oftast problem med att ta upp saker som protein t.ex så de får försöka få i sig mer av det! Men det går att lösa genom att äta bättre också, om man inte vill ta till en massa shakes och ditten och datten.

2006-11-22 @ 11:53:19
URL: http://frankincense.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback