Leva livet.

Jag hade svinkul igår.

Dundring av Ipren och till slut ett glas vin i sällskap med min mors vänner - mensvärken blev tyglad till en eccaptabel nivå och min krankyness började bli tämligen mindre. Fina
Lina skickade ett SMS om jag ville hänka på förfest och Spy Bar - jag tackade ja, tog fel buss och åkte hem igen och var kranky. Sedan ringde jag Sara och våldgästade henne och hennes man på en bar en snabbis, hällde i mig lite öl, blev på bättre humör över att äntligen ha tagit mig ut ur lägenheten och tog en taxi till Spyan.

När jag kom in hittade jag absolut ingen jag kände. Ställde mig i mitten av Spyan och började resolut spela TP. Fram kom en fotograf från Åland och var med i spelet, jag knäckte i frågor om Vetenskap, Nyheter, Kultur och Jorden runt men klarade som vanligt inte ett uns utav Nöjesfrågorna eller sporten. Man måste kolla på TV för att veta sånt, jag glömmer alltid bort apparaten kallad TV, så den används inte förutom när man efterfestar med Dancing Stage Fusion.

Lina hittade mig, hon bjöd på öl (tackers!) jag träffade hennes fina vänner, diskuterade droger, snoppstorlekar, one night stands och lite annat. Sprang på två fina killar, den ena spelar bl.a. i ett band som går under namnet The Betrayals (typ) som han beskrev som electropunk. Jag har aldrig hört det, mitt ljudkort är sabbo så ni får gärna förklara för mig exakt hur electropunk låter. Sprang sedan på Andreas från i fredags som spelar i Unisex, han berättade om sin kommande turne i Tyskland (och jag vill också resa). Sprang sedan på Pierre Björk som tog fotona på mig till Spy Bars tavlor, lovade att lägga upp den med ormen i bloggen vid tillfälle.

Jag gillar Spy Bar för dess kreativa klientel.

Sedan bjöd Dan med oss på efterfest och vi spelade ping pong tills klockan åtta på morgonen. Sweet! Han visade sina förträffliga alster. De bör du också kolla in. www.danb.se

Hedersomnämnandet går till Kalle som är konstig, rolig, fin och söt! BRA KARL.

Nu ska jag jobba.

Kommentarer
Postat av: luml

vad är det minsta du haft i bmi? utan att ränka bort något hit och dit alltså

2006-11-26 @ 18:58:56
Postat av: Hanna Fridén

luml: Det är lite för privat för mig, är jag rädd.

Postat av: Daniel C.

Hej Hanna, det var kul att se dig i verkligheten igår, tunnis!

2006-11-26 @ 19:33:28
Postat av: Hanna (ännu en)

Det här är Hanna som också heter Hanna. Det var kul att se dig igår! Jag tittade på bilderna idag och konstaterar att du har ett väldigt androgynt ansikte, eller typ både extremt kvinnligt utseende men ändå pojkigt liksom. Uh. Nu låter det här konstigt men jag vet inte hur jag ska förklara det. Men jag tycker att det är snyggt iaf.

2006-11-26 @ 20:30:10
Postat av: Liz

yeah Åland :P Där bor jag!! haha (måste bara påpekas)

2006-11-26 @ 21:48:31
Postat av: Jessica

luml&Hanna: Och dessutom helt onödigt att skriva av en mängd orsaker,
bl a att man är så förbannat lättpåverkad när man är fast i det träsket. Men det vet du väl redan om, kan jag tänka mig.

2006-11-26 @ 21:52:14
URL: http://helgadorotea.blogg.se
Postat av: Alexandra

Jisses vilken trivsam helg du verkar haft. Jag har också haft en trivsam helg fast inte på samma sätt. Jag har mest käkat, sovit och städat. Som avslutning på helgen har jag dessutom betalt räkningar. Å ja en riktigt toppen helg alltså! Eh...vem försöker jag lura?

2006-11-26 @ 22:04:15
URL: http://letmyshoesleadmeforward.blogspot.com
Postat av: Hanna Fridén

Daniel C: DU ÄR INTE SÅ STOR DU HELLER! Ja, du var trevlig! Hoppas du fortsätter läsa min blogg trots att mysteriet är löst!

Hanna: Haha, tack så mycket! :D Och jag kan ju transa ganska väl, så det kan nog stämma. Du får gärna maila bilderna till mig!

Liz: Jag träffade tre Ålänningar igår! Plötsligt händer det.

Jessica: Ja, det var mestadels därför. Det är läskigt :(

Alexandra: Jag säger ju det, du måste följa med ut när du är i Stockholm, du har helt enkelt inget annat val!

2006-11-26 @ 22:44:22
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej tjejen. kul igår. trots att jag blev lite för full *he. det får vi göra om snart.....kram

2006-11-26 @ 22:46:31
Postat av: Lina

hej tjejen. kul igår. trots att jag blev lite för full *he. det får vi göra om snart.....kram

2006-11-26 @ 22:47:03
URL: http://www.modeflickan.blogspot.com
Postat av: Hills.

Tycker mig minnas att jag såg nämnda Dan scrabblandes på ett plank på Hultsfredsfestivalen i somras, och att jag tyckte det var alldeles förträffligt vackert (mannen själv likaså)... Om han nu var där, vill säga. Det är något av en nödvändighet.

2006-11-26 @ 23:01:57
Postat av: Lars Anders Johansson

Det låter som en schysst helkväll: med undantag för din sjuklighet förstås.

Sympatiskt att du brukar glömma bort teven. Alltför många rättar sina liv efter den.

2006-11-26 @ 23:29:29
URL: http://slott.blogg.se
Postat av: Hanna Fridén

Lina: Ja! Jag har köpt en flaska Masi Pasjo Double, det ska tydligen vara gött!

Hills: Det kan nog stämma! Jag tror att jag läste på hans hemsida att han gjort ett jobb åt dem, men är inte helt säker. Han är duktig!

Lars AJ: Jag kan inte koncentrera mig på TV-tittande! Jag tycker att det är trist, ostimulerande och kan inte slappna av alls och börjar fippla och bolla med saker istället. Det enda jag lyckats se det senaste året är några speciellt utvalda filmer, nyheterna och en dokumentärfilm om en handikappklass (för sånt gillar jag).

Jag blir fortfarande förvånad när någon måste skynda sig hem för att se ett specifikt TV-program. Jag fattar inte hur man kan finna det mer stimulerande än ungefär allt annat. Men det är ju jag, det.

2006-11-27 @ 01:34:32
URL: http://frankincense.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback