Livet

Jag ser inte sådär jättemycket fram emot att jobba ikväll, för igår gjorde jag slut med Max. Det är jobbigt, förstås, men jag tror att det var klokt och det verkar som att Max också tycker att det är klokt, trots det jobbiga.

Det är nämligen som så att jag verkligen inte kan hänge mig åt saker som förhållanden. Jag blir sur och grinig för att jag inte hinner med att jobba så mycket som jag vill, och just nu vill jag verkligen kunna lägga allt, precis allt, på karriären. För tillfället jobbar jag på Teatron tre dagar i veckan, förutom det jobbar jag 10 timmar på mitt förra jobb och utöver det har jag frilans, och bloggen.

Pengamässigt behöver jag absolut inte jobba så här mycket, men om jag dissar frilansat så förlorar jag inom det yrket, dissar jag bloggen så förlorar jag er. Och ni betyder löjligt mycket för mig, faktiskt.

Förutom det här kommer jag troligtvis att börja jobba på några magasin inom en ganska snar framtid, det känns spännande! Jag hoppas det blir mer sånt i framtiden. Magasin. Skriveri, kanske lite mode, kanske lite annat.

Men i alla fall, just ikväll skulle jag nog inte vilja jobba, just ikväll skulle jag vilja ge Max en stor kram, fast det går ju inte.

Idag har jag målat en väldigt fin sak.

Kommentarer
Postat av: sigrid

jag är säker på att allt är genomtänkt och för det bästa. hopppas att du inte mår alltför dåligt, att det blir ett bra avslut.

Postat av: Dita

Oj jäklar. Trist. Men starkt. Jag kan ibland avundas sådana som prioriterar karriären. Själv är jag en riktig sucker för kärlek och tappar bort mig själv helt när jag är i förhållanden..
Med din beslutsamheten tror jag minsann att du kommer göra en alldeles strålande karriär!

2007-01-26 @ 22:12:39
URL: http://dita.blogg.se
Postat av: Linda K

kram, hoppas det går bra med karriären och så småningom pojkvän me :)

2007-01-26 @ 22:17:24
URL: http://iabloggar.blogspot.com
Postat av: Mia

Japp - hoppas också att du är OK. Själv blev jag tokfull (inte stolt) senare igår. Kul ändå med en promenix...även om jag kanske inte var världens bästa socialt igår. Tack för sällis hur som helst:-)

2007-01-26 @ 23:25:47
URL: http://monokel.blogspot.com
Postat av: Isabelle

Hej! Trist att höra att det är slut med din kille. Och lycka till på alla jobb, jag tycker det verkar som att du verkligen förtjänar det, du är jätteduktig! Men jag måste bara fråga, är bloggen ett jobb som du har, alltså är du anställd av någon?
Kram

2007-01-27 @ 13:23:51
Postat av: max

Vi va aldrig ihop, därför gjorde vi aldrig slut. Vi hade setts i en månad och höll på att bli tillsammans. Du borde snarare säga att du drog dig ur nått som höll på att bli ett förhållande.

2007-01-27 @ 15:15:22
Postat av: Hanna Fridén

max: Rättare sagt, jag gjorde slut dagen efter att du och jag bestämt att vi officiellt var tillsammans. Att hänga ut detaljer om vårat förhållande i ett offentligt forum uppskattar jag inte direkt, och jag ifrågasätter varför du har ett behov av detta när jag knappast kan se att jag betett mig illa.

2007-01-27 @ 16:21:01
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Anna

Beundrar dig för din företagsamhet, styrka, person, kunskap, kreativitet och modet att satsa på dig själv - att du sätter dig främst ( på ett positivt sätt). Härligt.

2007-01-27 @ 16:55:40
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Peter

Det kommer att gå hur bra som helst för dig, Hanna. Är inte det minsta orolig för dig, du vet att jag tycker du är grym. Men jobbar inte för mycket. Kram. P.

2007-01-27 @ 17:22:15
URL: http://ten-thirtyone.blogspot.com
Postat av: Victoronia

Det är trist när karriär ska utesluta förhållanden men ibland är det ett måste...

Kram på dig

2007-01-28 @ 14:22:26
URL: http://victoronia.blogg.se
Postat av: Annika

Jag vågar inte prioritera karriär. Jag är alldeles för dödsrädd. Jag vågar helt enkelt inte vara utan kärlek ifall livet plötsligt skulle ta slut och jag inte fått all närhet jag behöver.

2007-01-30 @ 10:19:33
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Benjamin

åhdu, jag har alltid tyckt om din blogg. du är så bra!

2007-01-31 @ 22:19:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback