Serier!

mind5

Nu råkade jag bli fullständigt nostalgisk! Jag råkade nämligen springa in på en del som var kvar av min gamla hemsida, där hittade jag lite gamla serier som jag gjorde år 2002-2003(?) Dvs, när jag hade min lilla period som postpunkare! (inte punkpunk, utan snarare postpunk med gotanknytning! Siouxsie and the Banshees, Skeletal Family osv.) Serien är groteskt dåligt tecknad då jag försöka öva in att inte vara lika detaljfixerad och perfektionistisk som tidigare! Det fungerade finfint, nu är jag lat som fan.

Nu vill jag göra serier, om om ni inte vet det så har
Tjuvlyssnat en serietävling just nu!

Några andra favoriter:



Kommentarer
Postat av: Mia

Weee..kul:-). Tänkte tipsa dig om - ang. dina "elastabyxor" i tidigare inlägg: http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=33124578
Obs - inte min auktion, men hade jag varit lite mindre hade jag slagit till. Snygga! Ett annat tips: om Ni som är från Stockholm vill gå på modevisning nu på lördag - och efterföljande fest, gå in på http://www.oos.se och anmäl er där (under modevisning)!! Ytterligare ett tips: när ni ändå är på Tradera och kikar, kolla in mina auktioner under "Fifties" auktioner:-). Sorry för denna "reklam", men jag kunde inte låta bli;-).
Tjipp från Tant M

2006-09-21 @ 17:47:21
Postat av: sofia

Hanna hanna hanna, exakt hur många talanger har du egentligen, superkvinna där?! Snygg, fantastisk stilkänsla, fotogenisk, kan teckna och tillverka serier. Otroligt. Heja dig!

Postat av: Mikey

haha! :D Jag minns dom där! Särskilt första majserien, eftersom den var en perfekt beskrivning av vad som hände det året...

Och ja, teckna mera serier! Mera serier till folket!


Föressten har jag just fått jobb typ precis vid stureplan... på kvällen! Jag känner att jag måste lära mig gå ut nu!

2006-09-21 @ 22:23:46
URL: http://diegesen.blogspot.com/
Postat av: Ivana

Fan vad najs. Jag är imponerad!

2006-09-21 @ 22:32:52
URL: http://www.pimpgizmo.blogspot.com/
Postat av: Sanna V

Ehm jaaa, nostalgitrip var ordet ja.. Hihihi. Du BORDE definitivt göra en serie, saknar dina gamla seriestrippar. :)

2006-09-22 @ 09:38:44
URL: http://deliana.blogg.se
Postat av: Sanna V

Hehehe, kommer ihåg dom där allihop. Min favvo är den med detektiv-Selvios. :) Du borde helt klart göra serier, saknar faktiskt dina gamla seriestrippar.

2006-09-22 @ 10:07:37
URL: http://deliana.blogg.se
Postat av: Lillemor

Nu är jag en besserwisser men snälla du kan inte kalla siouxsie (ok första skivan med siouxsie visst, men dom gjorde så mkt annat) och skeletal family för postpunk. 80's goth/new wave ja men postpunk nej. Däremot the fakes, homosexuals, gang of four, television personalities, wire osv ja. Och det spelar ingen roll vad som står på wikipedia för det stämmer ju absolut inte.

2006-09-22 @ 12:26:11
Postat av: Sanna V

OJ titta, postade två gånger. Såg aldrig att mitt första inlägg dök upp så jag skrev ett nytt ;)

2006-09-22 @ 12:54:46
Postat av: Hanna Fridén

Mia: Tack för alla tips, det är jättejuste! Och klart att du kan göra lite reklam till dina auktioner om du tycker att de passar smaken på läsarna här, folk blir nog bara glada, ska du se! Men skicka gärna länken direkt till din användare så att man lätt kan klicka runt bland dina saker :)!

Sofia: Tack! Jag tror att det beror på mina ofantliga handikapp inom vissa andra områden, någon balans måste det bli :D Haha, tack!

Mikey: Ja, det var så stört! Det regnade och ingen demonstrerade :D Och du ska hänga på Spy Bar varje kväll efter jobbet, du ska bli superstammis och starta din egen klubb!

Ivana: Trevligt! Tack :D

Sanna V: Tack! Det vore kul, men just nu har jag nada inspiration, egentligen, till simpla serier. Bara obskyrartyfartsy-saker! Vilket också kan vara najs, iof.

Lillemor: Det kan jag visst! :D Däremot så har jag kanske fel! Allt jag vet är att vi brukade kalla det för en del av postpunken, men den delen med mer gotiska referenser, och inte ren postpunk! Men om du är väldigt insatt så har du säkert mer koll än jag, liksom!

2006-09-22 @ 14:16:49
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Andreas

Jag gillade flera av serierna faktiskt. =)

2006-09-25 @ 00:51:46
URL: http://www.graytest.net
Postat av: TurnerSurveys

Congratulations on a job well done. Thanks

2007-12-24 @ 15:39:29
URL: http://www.turnersurveys.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback