Slät som en barnrumpa

cocktailclub2febVilken fröjd. En bild som inte är tagen av mig, utan istället tagen av Ivan Nunez! Här har ni lite bevis på min tillfälliga förvirrning, jag har nämligen två stycken finnar i ansiktet, där vid kinden, ser ni? Ytterst ovanligt, och de har suttit där ett ganska bra tag. Jag hatar dem, de förvirrar mig, jag brukar vara slät som en silkesduk.

Anledningen till varför jag brukar vara slät som en silkesduk är för att jag använder Cliniques helt fantastiska hudserie. Biotherm kan slänga sig i väggen, Biothem är omåttligt dyrt och jag har alltid upplevt avv Cliniques serie som finns för olika hudtyper är det bästa som världen kan åstakomma.

Fast nu när det är vintern smörjer jag in hela ansiktet med Locobase. Det är så fett att man känner fettet ligga kvar på händerna även efter att man tvättat dem. Locobase är till för behandling på små problemområden, men om man har hud som spricker upp bara man andas ordet "vinterluft" så är alla medel tillåtna. Tack hydrokortison, tack Locobase, tack Clinique. Även om ni nu svikit mig och gett mig två skönhetsfläckar.

Åh, detta drama.

Bild: Ivan Nunez,
www.stureplan.se

Kommentarer
Postat av: cc

Vet du om clinique har något för hy som är torr, men finnig? (oftast djup acne)? Jag har tänkt prova clinique nu länge, men är lite vilse i parfymeriavdelnings-djungeln. Kan man beställa någonstans på internet billigare, eller hur funkar det?

2007-02-03 @ 15:46:44
Postat av: cc

fin och uttrycksfull bild, också!

2007-02-03 @ 15:48:08
Postat av: Ivana

Du är ju tokvacker Hanna! Lovely

Postat av: Lina

Du var verkligen skitschnögg på det kortet!! Det är du ju annars med, men du ser så... rar ut liksom :)

2007-02-03 @ 16:59:46
URL: http://mittlivsomstudent.blogspot.com/
Postat av: cherry

jag använde clinique förut men fick veta att de använder en del läskiga saker i sina prylar så nu kör jag bara med dermalogica och det är SÅ sjukt bra.

2007-02-03 @ 17:44:21
URL: http://cherryontherocks.blogspot.com
Postat av: lisa

hej hanna och cc-
håller med ovanstående. Har samma problem som du(cc) och benat mig igenom i princip alla produkter på marknaden men kan konstatera att dermalogica fungerar bäst. jag märker att min acne förvärras då min hud blir torr och jag smörjer under dessa kalla månader in mig med olivolja under min fukt.låter ju som helt fel metod mot acne hud, men jag får bebismjuk hud och utslagen försvinner.
kan dessutom rekomendera att byta P piller (om du äter det) till Diane eller jasmine om du har djup hormonell acne. för mig har det varit rena underverket! testa!

2007-02-03 @ 18:17:48
Postat av: Hanna Fridén

cc: Tyvär så kan jag inte säga att jag vet! Jag kan dra gissningar på vad som ska användas, men det är riskabelt.

Ivana: Tack!

Lina: Tack, den är lite mer avslappnad än mina egna där jag hårdposar i 200 procent.

cherrY: Hoppla, där ser man! Det hade jag inte den blekaste aning om. Är det läskiga saker i form av miljöfarliga saker, eller vad är det?

lisa: Vilka bra tips du ger!

2007-02-03 @ 19:04:08
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Anonym

cherry: ah, bra tips, ska kolla upp. ja hu, skumma ämnen i produkter aktar jag mig för som för pesten.

2007-02-03 @ 23:35:58
Postat av: Michaela

Jag har också supertorr hud (och den klassas tydligen som atopisk), så att jag också får små utslag och "finnar" av att smörja in mig så mycket. Provade Dermalogicas varuprover nu i dagarna, och det känns bra (ehhh, men dyrt). Men det stinker fan om krämerna, sorgligt nog.

2007-02-04 @ 01:58:26
URL: http://www.pickamela.deviantart.com
Postat av: mmj

åh, jag använder också cliniques hudvård- steg 1, och så ansiktsvattnet utan alkohol. hyn blir rena drömmen.

2007-02-05 @ 18:17:39
URL: http://positivitychallenged.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback