Svar

Jag svarar på frågor som kommit i bloggen den senaste tiden!

1. Koftan från Carin Wester kommer från Carin Wester.
2. Den snygga svarta klänningen kommer från Blammos second hand-avdelning. Lite dyrare än vanlig second hand, but oh so lovely.
3. Ja, det heter Koop, det bevisar precis hur mycket koll jag har på Sveriges popelit.
4. Det finns inte ett alternativt ben i hela min kropp, jag är kraftigt modefixerad och skulle inte för mitt liv kunna bära något omoderiktigt, däremot så gör jag det gärna med en personlig twist, precis som alla som är intresserade på riktigt och inte bara är fixerade av att vara rätt i tiden, förutom det så gillar jag att miljöer har ett varierat klientel, både vad gäller stil, etnisk bakgrund och ålder.
5. Face har för tillfället helt fantastiska lila läppstift.
6. Jag köpte snö på Face i Ringen (Skanstull).
7. Jag kommer från Sverige, det gör mina föräldrar med och deras föräldrar osv. Min släkt är förmodligen mer svensk än din, däremot så är inte alla svenskar blåögda och blonda. Däremot vet jag inte en enda nationalitet förutom skandinavisk som har så pass blek hud som jag har.
8. Jag är kedjerökare.

"en fråga. du knarkar ibland framgår av ditt inlägg. jävligt coolt. men du laddar inte ner musik. jag förstår mig inte på din moral."

Det står att jag
inte knarkar i inlägget och att jag tycker att det är jobbigt att umgås i sällskap där det förekommer mycket droger. Läs ordentligt, och det är förövrigt INTE COOLT ATT KNARKA. Jag knarkar inte och blir alvarligt upprörd! Jag har sett för många vänner och även en pojkvän förstöra sig fullkomligt med dessa ting, jag är rädd för knark, jag rör det inte och jag har faktiskt aldrig ens testat det (förutom hasch när jag var 16, det sög).

För att besvara din andra fråga, vad har fildelning och narotika gemensamt? Absolut ingenting förutom att de båda är olagliga, det är en extremt konstig pararell att dra.

Säg till om jag missat något, Hanna är trött och disträ i vintermörkret.


Kommentarer
Postat av: Alvina

Ja du... folk och fän... de är la roliga...?

Postat av: PrettyInPink

Vad är det för jävla nötter som skriver till dej?! IDIOTER! Du är bäst! kram från mej!

2006-12-29 @ 23:41:55
URL: http://www.PrettyInPink.blogg.se
Postat av: johanna

jag gillar ettan "Koftan från Carin Wester kommer från Carin Wester", haha.

2006-12-30 @ 10:47:48
Postat av: Annelie

Hej!
Jag ville bara tala om att jag tycker jättemycket om din blogg. Du har så fina bilder! Jag är grymt avundsjuk på alla som behärskar photoshop/illustrator osv på det sättet. Själv kan jag bara rita lite grann "old school", dvs penna o papper... =)
/Annelie

2006-12-30 @ 10:53:10
URL: http://snillenspekulerar.blogg.se
Postat av: Mia

Höhöhö...eller snarare snyft, kanske. Ibland kan man undra var snille i snillen spekulerar tagit vägen...! Knark ÄR förresten bajs. Tant Mia vet. Tant Mia var en gång tillsammans med en knarkande pokjvän innan jag förstod att han knarkade (mest haschrökning men också annat smått och gott) - och då ville jag i min ungdomliga yster "frälsa honom från drogerna". Det gick inte så bra. Det resulterade i 3 allvarliga misshandlingar av tant Mia (som inte var tant då) och inledande av många år av psykologsnack (med tillhörande dålig ekonomi), ätstörningar och allmänt förakt av mig själv, tyvärr, panikångest och annat mindre kul. Knark är inte coolt. Knark är dåligt.

2006-12-30 @ 12:13:32
URL: http://monokel.blogspot.com
Postat av: Mia

Och oops..Annelie ovan: jag såg inte att din blogg hette detta eminenta. Mitt snille spekulerar var en reflektion till Hannas kommentarer - ingenting annat:-) (alltså inte till dig på ngt sätt - råkade bara få syn på efteråt vad din blogg heter...)

2006-12-30 @ 12:23:42
URL: http://monokel.blogspot.com
Postat av: camille

hej ja gillar din blogg jäte mkt du skriver jätte bra och tar/ritar as fina bilde:D. och ja vet att alla svenskar inte är blonda o blå ögda, men du skrev själv i din blogg att du såg mest utlänsk ut i din familj, så då trode ja du menade att du va det. gott nytt år

2006-12-30 @ 13:35:06
URL: http://camillefranksblogg.blogg.se
Postat av: Ida Annie

Haha, du är så jävla härlig!

2006-12-30 @ 14:39:10
URL: http://stylebyida.blogg.se
Postat av: Berre

Jag missuppfattade också det där om knarket först. Det kan faktiskt tolkas på två sätt. Dels att du inte knarkar alls, men också att just de gånger du inte knarkar så tycker du det kan bli obehagligt att umgås med de som gör det.

2006-12-30 @ 17:20:43
Postat av: Farelyne

hahhahhaa..Roligt när folk inte behagar att läsa ordentligt!

2006-12-30 @ 20:48:43
URL: http://farelyne.blogg.se
Postat av: Mia

Grym Blogg!
ha det bra!

2006-12-30 @ 21:38:26
URL: http://studentmamma.blogg.se
Postat av: Emma

Jag kan förstå att personer kanske ifrågasätter ditt förhålande till droger me dra nu inte likhetstecken att jag håller med dem.Anledning är att jag ser mig mer av dig skrivandes om fester och åter fester så tyvärr de inlägg som är oerhört intressanta kring mode samt jämställdhet skymms undan.Jag tror att det beror på hur man skriver ang fester, vilket språk man använder och vart i texte man lägger sitt focus.Jag säger detta för att jag är en av dem som läser var gång du skriver och gillar det men har uppmärksammat dena vändning.Jag kommer fortsätta läsa, tack för ditt givande till oss.

vh
Emma Köhler

2006-12-31 @ 06:05:29
Postat av: S

På vilket sätt är alkohol coolare än illegala droger? Fler människor dör/misshandlas/misshandlar/blir våldtagna till följd av your beloved sprit än av, t.ex., hasch.

2007-01-02 @ 00:18:03
Postat av: Greta

Ey Hanna. Jag ville bara kolla en grej, nämligen hur mycket din foundation Snö kostar. Jättetacksam om du svarar, hej.

2007-02-18 @ 12:27:19
Postat av: Hanna Fridén

250 kronor tror jag typ!

2007-02-19 @ 13:41:06
URL: http://frankincense.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback