Anitmensvärksmaskin

Nu har jag legat däckad i mensvärken från helvetet hela dagen. Det är andra dagen, det är då helvetet bryter ut för min del. Att ägna sig åt normala saker som att röka, dricka kaffe eller för delen äta är helt uteslutet just nu. Herregud vad glad jag är att jag sa att jag inte skulle kunna jobba idag, annars skulle jag ha stått inför en riktigt problematisk situation.

Jag blir också lite förbannad över att de där maskinerna som finns att låna ut från sjukhuset som ska stilla mensvärken på något mystiskt vis (kommer inte alls ihåg hur det går till, säker elektriska impulser, kan inte tänka mig att det skulle vara något annat) inte gör att köpa i vanlig handel.

Måste man planera? Typ, jag tror att jag kommer få en hemsk mensvärk nästa mens om 4 veckor, men jag vet inte, förboka? Nej, himla omständigt, om det finns saker som fungerar borde de rimligtvis finnas och köpas. De är kanske svindyra, men jag skulle mycket väl kunna tänka mig att investera i något sådant, kosta vad det fanimej kosta vill!

Nu pallar jag inte ens försöka, har en tjejkompis som brukar låna de där då och då, hon har värre mensvärk än jag, ligger däckad i ren och skär smärta i fem dagar i streck. Spyr och har sig och får hallucinationer och frossa. Det är förjävligt. Hon får bara låna dem ibland, de är oftast upptagna, så då får hon vara sjukskriven fem dagar i månaden, minst, och det är ju himla bra jobbmässigt, eller kanske inte.

Nu ska jag nog lägga mig ner igen, sur och bitter.

Kommentarer
Postat av: Siram

Är det tns du tänker på? De har en hemsida, eller ja, något sådant märke. Vet dock inte om det går att köpa en egen sån där mojäng, men kanske! http://www.cefar.se

Postat av: julia

det borde gå att få tag på lätt. jäkla stenåldersamhälle...

2007-07-15 @ 00:20:51
Postat av: Evis

Enligt gammal beprövad visdom hjälper whisky. Själv är jag mer för choklad.

2007-07-15 @ 11:24:35
URL: http://web.comhem.se/~u31138198/main.html
Postat av: Anna

P-piller var min räddning <3
Slipper allt vad det där handlar om nu, lite magont då och då. Men inga kramper.
Sen finns det ju de som inte kan ta p-piller iofs :/

2007-07-15 @ 22:19:12
Postat av: icki

Panopdil och värmepåse - bah! Hjälper det har man inte mycket till mensvärk. P-piller hjälper mig med men jag vill inte proppa i mig hormoner 365 dagar om året.

2007-07-16 @ 15:16:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback