En text om romans och äckel

image1229


Igår var jag på Topshop och köpte ett par shorts för 549 kronor (satana!). I kassan stod en väldigt snygg kille. Han var lång, bredaxlad, hade snygga manliga drag samtidigt som han såg fräscht pojkaktig ut. Min smak, helt enkelt.

När han vek ihop shortsen noterade jag att hans manliga, stora händer med de långa vackra fingrarna skulle cirkla min midja perfekt, i en vacker vacker vals.

Jag blev generad på en gång, speciellt eftersom att jag inbillade mig att han flörtade lite. Det gjorde han nog inte. Det är bara håriga, ovårdade eller korta män som raggar på mig, så skitsamma.

Jag sprang i alla fall därifrån i stor ångest. Snygga män skrämmer mig, som sagt. De utgör liksom ett slags hot. Men jag noterar att jag börjar bli en smula smältfödd på romans, inte för att jag vill ha någon romans, jag tror bara att jag blivit tillfälligt hjärntvättad för att jag läser Palomar av Gilbert Hernandez för tillfället, samt Andarnas hus av Isabell Allende. Då blir man jävligt romanshjärntvättad, ska ni veta.


Men romanser får gärna hålla sig i huvudet, för min del. Jag vet inte vad det är, men bara tanken på att ens vara så intim med någon att man hånglar äcklar mig något bedrövligt. Om jag drömmer att jag är intim med någon vaknar jag upp äcklad och kallsvettig, med en kraftig ångest rusandes igenom min kropp.

Jag tror att det blivit så på grund av den anledning att det verkar nästintill omöjligt att få en vänskaplig kontakt med nya herrar utan att de börjar ragga. Det gör mig ledsen. Hemskt ledsen. Det får mig att känna mig degraderad till enbart ett kön, och inte längre en person. Jag vill bli uppskattad för min person, inte för mitt utseende eller för vad jag råkar ha mellan benen.

Man kanse borde börja transa, eller något.

Kommentarer
Postat av: toff

och du degraderade inte den bredaxlade, manlige men ändå pojkaktige mannen framför dig i kassan till enbart ett kön? såg du hans person där, i hans rygg?
jag kanske missuppfattade dig, men för att gå så hårt åt något så låter det lite konstigt.

2007-07-12 @ 17:20:49
Postat av: Anonym

har du en personlighet som man kan tycka om då?

2007-07-12 @ 17:22:24
Postat av: Agnes

Åh. Palomar är bäst och nej inte det bästa mot romanser.

2007-07-12 @ 17:23:37
Postat av: toff

och du degraderade inte den bredaxlade, manlige men ändå pojkaktige mannen framför dig i kassan till enbart ett kön? såg du hans person där, i hans rygg?
jag kanske missuppfattade dig, men för att gå så hårt åt något så låter det lite konstigt.

Postat av: toff

whups. förlåt för dubbelpost, trodde inte min kommentar kom fram.

2007-07-12 @ 17:25:50
Postat av: Camilla

Bra skrivet, och snygga shorts! ;)

2007-07-12 @ 17:47:42
URL: http://cammomilla.blogg.se
Postat av: Peter

Ha! Tur för mig då, som både är kille och uppskattar dig som person!

2007-07-12 @ 18:18:19
URL: http://ten-thirtyone.blogspot.com
Postat av: P

"Rädd för vackra människor" :P Men jag är så säker på att det var du i senaste ELLE, det var en massa små bilder i artikeln om viktiga böcker (eller artikeln efter) där modellen såg precis ut som du.
En modell rädd för skönhet, låter som ett rädd bra roman idée :D
P.

2007-07-12 @ 18:33:23
Postat av: Hanna Fridén

toff: Nej, det skulle jag inte tro. Jag skulle nämligen aldrig ragga på någon baserat på deras utseende, utan enbart deras person. Jag har aldrig någonsin gjort det förstnämnda. Däremot kan man kanske uppskatta någons utseende och utstrålning utan att för den skull ragga på dem, eller? Nu, jag menar inte att det är fel att folk raggar på varandra grundat på utseendefaktorn, jag belyser dock att jag inte trivs med det.
Anonym: Bättre än din i alla fall, uppenbarligen.
Agnes: Ja, Palomar! Och Luba! Fast jag tycker inte så mycket om när allt spårar och alla flyttar till USA!
Camilla: Tack så mycket!
Peter: Ja, det är fint och bra! Jag gillar dig för din person med, kram, måste ses snart!
P: Ja, det var jag, minsan minsan. Men vi har en skillnad, jag finner inte mig själv vacker, inte det minsta, och har aldrig gjort. Finner inte mig själv ful heller för den delen. Jag är bara jag för mig, och det är det. Typ.

2007-07-12 @ 19:04:15
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Hanna Fridén

Anonym (Lucidor): Jävla töntigt att försöka glida in under anonyma nick och ställa otrevliga kommentarer, jävla fegis. Inte nog med att du säger att du vill att jag ska våldtas och hävdar att du vill kräkas på folk hit och dit, du är dessutom en fegis som inte kan stå för dina kommentarer. Tönt. Vet du vad IP-nummer är? Nåja, det registrerar i alla fall att det är du, oavsett vilket jävla namn du skriver in.

2007-07-12 @ 19:07:19
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: toff

HF: ja, absolut! jag håller med dig. det bara lät lite konstigt i sammanhanget. å andra sidan är jag otroligt trött, det kan mycket väl vara det som fick mig att reagera. nevermind the bollocks. trevlig kväll!

2007-07-12 @ 20:01:24
URL: http://itoff.blogspot.com
Postat av: Dita

Mmm det är märkligt det där. Försöker man etablera en vänskaplig kontakt med herrar börjar de ragga. Raggar jag på dem så vill de istället vara vän. Jag tror på det där med att börja transa.

2007-07-12 @ 20:09:58
URL: http://dita.blogg.se
Postat av: Jane

fett snygga skorts :D

2007-07-12 @ 20:27:16
URL: http://jane.webblogg.se
Postat av: Bella

Uppfriskande text. Är inte heller så förtjust i tanken.

2007-07-12 @ 20:59:25
URL: http://bellab.blogg.se
Postat av: Jasmina

Åh andarnas hus är en av de bästa böckerna jag har läst!Läs Eva Luna av Isabel Allende om du vill bli ännu mer romanshjärntvättad! =)

2007-07-12 @ 22:14:35
Postat av: Julia

Mindre uppfriskande text. Men du är ju inte som andra, du är lätt störd - och missuppfatta mig inte, jag tycker ju om det! Upprörd är jag dock över att du inte berättat att du är med i senaste Elle, för det kan ju inte vara någon annan än du!

2007-07-12 @ 22:39:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback