Must haves för hösten!

image1268

Tre prisvärda shoppingstips för hösten ligger uppe på
Fatale.se

Mycket länkar idag, ni behöver lite motion, kära läsare.

Kommentarer
Postat av: matilda

Åh så fint! Är avundsjuk på ditt hår förresten!

Postat av: Mimmi

Wah vad snygg du är! Estetiskt klimax!

2007-07-24 @ 21:35:24
Postat av: Mimo

Snygging!!

2007-07-24 @ 22:20:14
URL: http://mimostyle.webblogg.se
Postat av: Ida Annie

Den där koftan är hur snygg som helst! Smashing.

2007-07-24 @ 22:32:51
URL: http://stylebyida.blogg.se
Postat av: Meryem

ei va på spyan i fredags men ingen hanna i sikte. lyckades till och med hustla in mig i det "fina vita rummet", fascinerande vad man kan lyckas med när man e lagom bling. men som sagt, jag håller utkik så kanske möts vi på ett tajt dansgolv någonstans på stureplan inom kort. m

2007-07-24 @ 22:45:01
URL: http://meryemvoncan.blogspot.com
Postat av: Mark

Snyggt! :)

2007-07-24 @ 23:28:53
URL: http://nucci.blogg.se
Postat av: Emilia

Åh ska spana in(=
Kramar Emilia

2007-07-24 @ 23:58:59
URL: http://brunettenemilia.blogg.se
Postat av: Sara

Gillar din outfit där ja =)

2007-07-25 @ 10:28:19
URL: http://harahundh.blogg.se
Postat av: grur

hoho.är du tillsammans med max bergå?

2007-07-25 @ 11:27:23
Postat av: Patricia

Snyggt! :D

2007-07-25 @ 13:28:38
URL: http://neutralnews.blogg.se
Postat av: Mästaren och Margarinet

Vem är det du vill få imponerad? Av den bilden du projicerar av dig själv som framstående? Du kanske inte har läst eller hört om det men ödmjukhet, ett ord som du kanske behöver slå upp, är på modet.
Jag ser bara förklädd bullshit här.

2007-07-25 @ 15:14:19
URL: http://mastarenomargarinet.blogg.se
Postat av: Kloka-anna

Vad tror du om denna?
www.tradera.com/Shortsdress_shortsklanning_retro_70_tal_shorts_strand-auktion-45502649
Du skulle i alla fall vara assnygg i den. Jag..? Hm.. Jo, tror det.

2007-07-25 @ 16:17:38
Postat av: Hanna Fridén

matilda: Tack så mycket!
Mimmi: Åh, tack så hemskt mycket!
Mimo: Tack :)!
Ida Annie: Tack, blev så glad när jag hittade den!
Meryem: Då va jag där, i lördags också! Nästa gång lär vi nog se varandra, hoppas jag.
Mark: Tack!
Sara: Tack, vad kul!
grur: Eh, nej? Jag har inte träffat honom på aslänge ens och kan inte förstå frågan!
Patricia: Tack!
Mästaren och Margarinet: Vilken otroligt löjlig bitterhet. Nu skulle jag vilja fråga dig, vad är det du syftar om förutom det faktum att jag berättar om mina intressen, mitt liv och mitt jobb? För, jag skryter inte, upphåller mig inte över andra och skriver regelbundet om mina pinsamheter och tillkortakommanden. Det är hemskt, hemskt uppenbart att du bara är en bitter fan. en jävligt bitter fan, och du kanske borde tänka över lite varför du tycker att det är så hemskt att folk delar med sig? Det är kanske du själv, som saknar ödmjukhet, när du kommer och vill sätta dig över andra sådär? Ja, det skulle jag tro. Tänk efter lite.
Kloka Anna: Jag tror, med tanke på att den är en storlek 42 och jag är en storlek 34: att det skulle se mycket, mycket konstigt ut! Men tack ändå :)

2007-07-25 @ 20:17:19
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Mästaren och Margarinet

Lilla fröken... de bittra tonerna känner även du, vilket jag tycker är fint. Sött är ju nämligen relativt ointressant utan viss beska.

2007-07-25 @ 23:35:16
URL: http://mastarenomargarinet.blogg.se
Postat av: U

Mästaren och Margarinet: Äntligen!

2007-07-26 @ 00:46:33
URL: http://oktoberskorpion.blogg.se
Postat av: Hanna Fridén

Mästaren och Margarinet: "Lilla fröken". Där har vi återigen en översittarfras, imponerande. Jag har aldrig, som du, idkat översittarfasoner mot andra. Kanske på grund av att jag värdesätter människor lika högt; ända tills dess att de gör varandra illa. Om du nu tycker att mode, trend och utseendeidkande är så hemskt, vilket jag antar är det du reagerar på, ja, då vill jag istället uppmuntra dig till att försöka göra något konstruktivt mot problemet. Jag antar att du tycker att droger är dåligt också, men går du fram till en drogberoende och kallar dem för fula saker? Nej, det hoppas jag verkligen inte, då vilken människa med ens en smula sympati i kroppen förstår att det inte är rätt väg. Men något som gör mig arg? Ja, det är att du försöker göra dina mobbarfasoner till något fint, sätta dig själv på en piedestal, hävda att du är bättre. Men jag är hemskt ledsen, du är fortfarande bara någon som vill mobba, vilket framgår tydligt när du bara vill spy galla och inte försöka göra något gott.
Eller vad tror du att dina kommentarer ska åstakomma? Antingen gör du folk irriterade eller ledsna, och det tycker du är bra? Eller?

2007-07-26 @ 01:26:12
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: U

Vet inte ens varför jag fortsätter kommentera. Hade jag varit nykter hade jag nog inte haft ork. Men eftersom du tog dig tid att avlägga ett besök och kommentera tillbaka känner jag mig tvungen. Grejen är den att din blogg var en av dem jag verkligen uppskattade för ett tag sedan. Du var frispråkig, intressant och humoristisk. Tyvärr måste jag säga att jag upplever det som att du blir sämre och sämre på att bemöta kritik, ditt bekräftelsebehov alltmer lyser igenom och att du därigenom bara blir alltmer pretantiös och ointressant, vilket jag tycker är ganska tråkigt då du har mer potential än så. Jag är inte registrerad på bloggtoppen, aspirerar inte på någon plats överhuvudtaget och kommer inte någonsin att göra det heller. Jag skiter fullständigt i om jag är intressant eller ej. Som du skrev får man ju skriva vad fan man vill i sin blogg. Det är ju det som är själv grejen. Jag kommer säkerligen att fortsätta läsa din och när jag orkar kanske även kommentera. Man kan ju inte älska alla hela tiden, eller hur?

2007-07-26 @ 02:04:36
URL: http://oktoberskorpion.blogg.se
Postat av: Hanna Fridén

U: Väldigt lustigt, här. Jag upplever nämligen exakt tvärtom det du upplever, det vill säga att jag släppt all fokus på siffor eller vad man "ska" göra (fast jag vill i samma veva påpeka att jag inte ser något fel i att vilja ha goda siffror, precis som att det inte finns fel i att vilja ha en högre lön). Jag flyttade modesnacket till Fatale, så kunde folk välja själva vilken del de ville åt, och sedan har jag lunkat på här med mina kiss och bajshistorier och personliga haranger, till skillnad från ett halvår sedan då det mestadels handlade om mode.
Och ja, du får självfallet tycka vad du vill, men att säga bravo till en person som uppenbarligen har behov av att trycka ner (istället för det föredragna: att ta en diskussion) tycker jag inte alls är beundransvärt. Det tycker jag är snarstucket och ganska så fult. Och jag tycker att det är extremt snålt att föringa folks personlighet bara för att de har en dagens outfit.
Jag föredrar att se längre än min näsa, och inte bedömma folk efter det yttre. Men du, du uppskattar det yttre: och hemskt ledsen att du inte gillar mitt nya yttre, men jag blir ärligare för var dag, istället för den pretatiösa sopan jag ansåg mig vara förut. NU ÄR DET BAJS OCH KISS OCH HELVETE OCH VAD JAG ÄN VILL!

2007-07-26 @ 09:23:43
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Hanna Fridén

U: PS, har aldrig tagit kritik som går ut på personliga påhopp. Finns ingen vits med det alls. De som kommer med argument och vill diskutera bemöter jag dock med samma respekt. Jag behandlar helt enkelt folk med samma mynt de behandlar mig. Och om du nu tycker att det är så hemskt så föreslår jag att du tänker efter varför, då jag anser det fullkomligt rimligt.

2007-07-26 @ 09:26:06
URL: http://frankincense.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback