Personlig stil vs trend

Nu finns en färgbild på Versaceparaplyt på Fatale.se, länk här.


image1216


Sedan jiddrar jag om personlig stil vs trend och sånt där tjaffs, ni vet.

Kommentarer
Postat av: Jennie

fräck bild :)

Postat av: Fröken SötSur

Så snygg bild det där! Såg den på Fatale också.

2007-07-04 @ 18:47:43
URL: http://suratanten.blogs.se
Postat av: Lolita

Snygg! Vem har tagit bilden? (du antagligen :D)

2007-07-04 @ 21:47:32
URL: http://lolita.blogg.se
Postat av: saras

har du något bra laxermedel att rekommendera

2007-07-04 @ 22:39:10
Postat av: Hanna Fridén

Jennie: Tack!
Fröken SötSur: Tack, jag blev riktigt nöjd själv faktiskt! Kameran var riktigt dålig, men färgerna gick att rädda i Photoshop.
Lolita: Min mamma! :D
saras: Det beror lite på vad du letar efter. När jag absolut, absolut måste använda laxermedel så brukar jag antingen satsa på Microlax (rektalt laxermedel) eller Pursennid Ex-Lax. Microlax fungerar dock bara om förstoppningen sitter i ändtarmen och är ett sk. "minilavemang för hemmabruk". Pursennid Ex-Lax är ett sk. "Långtidsverkande" laxermedel som tar 6-12 timmar att gå i effekt, för mig tar det 12 timmar med fyra tabletter (jag reagerar dock svagt på laxermedel, så effekten blir kraftigare på andra med mindre tabletter), och effekten sitter dessvärre i några timmar efter att det kommit igång, men snabbverkande laxermedel brukar ha en tendens att ge dig akutmage ett dygn eller längre, så jag tipsar hellre om ett långtidsverkande som bara är jobbigt i några timmar, samt att långtidsverkande är skonsammare för tarmen. Annars kan jag tipsa om lite "hjälpmedel" för tarmen. Saker med mycket sorbitol (sötningsmedel) brukar ge en lösande effekt, och finnes bland annat i Fisherman's friend. Koncentrerad katrinplommonjos (också drivande, som sorbitol), inolaxol (koncentrerar fruktfiber för att öka volymen i tarmen) och Laktulos (sirap som fungerar som glidmedel i tarmen) eller för den delen JÄTTESURT bryggkaffe som stått i flera, flera timmar och malt, det är laxerande som bara fan, det! Hoppas det här hjälper dig på traven, det är ett jävla helvete att vara förstoppad!

2007-07-04 @ 22:57:47
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: frida

Gaah så snygg du är!

2007-07-05 @ 19:46:04
URL: http://couleur.blogg.se
Postat av: Ida Annie

Du är snygg som fan, och bilden är apsnygg. Jag hatar dock att skriva att människor som är skitsnygga är det, för de vet det oftast redan.

2007-07-07 @ 10:13:50
URL: http://stylebyida.blogg.se
Postat av: Johanna

Vill bara säga (som alla andra :D) att du är sk*tsnygg!
Har spionerat lite på din blogg, blev nyfiken när du pratade om den på midsommarafton... Kul att läsa och schysta bilder!

2007-07-07 @ 12:57:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback