Smalfetma

Jag hatar att laga mat. De enda gångerna jag äter hemlagat är när någon annan lagar det åt mig, annars blir det mackor eller färdiglagat för hela slanten, plus mina proteintillskott. Undantagen är när jag kommer hem från krogen och är ursinnigt full, då brukar jag ha en tendens att slänga ihop omåttligt komplicerade rätter.

Nåja, det är i vilket fall varken särskilt nyttigt eller ekonomiskt hållbart. Den senaste tiden har jag upptäckt att min buk svullnat till astronomiska grader jämfört med resten av mig. Bukfett. Jag har beräknat att jag käkar ca 1200 g smör i veckan, Bregott alltså. Förutom det blir det ofta hamburgarmenyer till lunch, då det är svårt att hitta vettiga glutenfria alternativ. Plus allt det här dricker jag ungefär 1 liter coca cola om dagen, och vill enbart dricka öl när jag är ute, vilket är ofta.

Min buk är arg.

Jag funderar på att börja träna.
Jag hatar att träna.

Jag var atlet när jag var yngre och sabbade leder och skalle, det tog bannemig tre år innan jag kunde promera ordentligt på mina stackars fötter. Jag trillade om vartannat på grund av de kassa, utslitna fotlederna. Så fort jag suttit ner i mer än fem minuter smärtar det att resa sig upp och röra på sig. Jävla träning, åt helvete med det.

Jag vill inte simma heller. Det tycker jag inte om. Buhuhu. Jag vill bara vara soffpotatis och promenera lite, kanske dansa lite också. Jag vill äta chips, godis och dricka läsk och aldrig behöva laga min egen mat. Jävla skit att det ska ha en sådan negativ inverkan på kroppen. Dumkropp.

Om det bara la sig proportionerligt skulle det heller inte vara någon fara. Men det är just buken, den jävla buken, som fettet vill åt. Och det är mycket ohälsosamt. Skithelvete.

Eller så fortsätter jag så här, spillerill egentligen. Rökningen kommer att döda mig i vilket fall.

Kommentarer
Postat av: men

lite promenader bara några situps, lite mindre alkohol, det löser sig!! Hurra

Postat av: Tor

Simma 2000 meter bröstsim ett par gånger i veckan, det är inte så dumt. För när man ligger där och flåsar kan det när som helst komma en väldigt attraktiv och halvnaken person och lägga sig med en. Det är charmen med simning. Men det är jävligt jobbigt.

2007-07-09 @ 11:46:07
Postat av: Mia

God morgon! Va händer idag? :D

2007-07-09 @ 11:49:27
URL: http://miizing.blogg.se
Postat av: cc

Prova pilatesträning, det kommer man in i snabbt och behöver inte lägga ner särskilt mycket tid på.

2007-07-09 @ 12:40:07
Postat av: julia

gå långa rundor & spring varannan da - de hjälper

2007-07-09 @ 16:42:25
Postat av: Anonym

när jag ser "ingrid", becks dotter så tänker jag på dig. tycker ni är lika på nått sätt.

2007-07-09 @ 17:03:14
Postat av: Ida

precis sådär är det. träning = tråkigare än att titta på när målarfärg torkar och nyttig mat är ju inte god. men jag brukar tänka: "vi ska ju alla dö någon gång" och sen äter jag lite choklad. hah

2007-07-09 @ 20:04:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback