Varför var jag inte där?

image1248Hade egentligen tänkt gå ut igår. Marco Carola och Adam Beyer spelade på F12-You. Det betyder stor fest med mycket roligt folk.

Stannade dock hemma med motiveringen att jag skulle vila. Gick ändå och la mig vid klockan 03:00 och vaknade upp snuspigg 06:40 (på sommaren behöver jag knappt någon sömn alls) och ångrade mig digert. Varför får man för sig att man ska ta det lugnt när man ändå inte behöver så jävla mycket sömn? Bara man inte blir snorpackad så kommer man ändå upp vid 08:00. Klassiskt exempel av att vara löjligt eftertänksam. Fan.

Jag skulle ha haft så jävla kul.
Istället läste jag en massa serier av Rumiko Takahashi, en av japansk största genier. Vilket visserligen inte heller är en stor skam.

Men fan.
Jag som just fått för mig att jag skulle vilja hångla.

Foto: Ivan Nuñez,
Stureplan.se

Kommentarer
Postat av: Marit

Åh, vilken grym blogg! Me like. Och me likar att du spelade Pizzicato 5 (även om jag nu inte var där), de är/var fascinerande.
/Marit
www.marithellstrand.blogspot.com

Postat av: Miazzu

Ang. Kim Jules. Vi såg henne och två kompisar på Södra teatern igår. Min kompis diggade deras ringar och så fick vi ett visitkort. Annars hade jag inte hört talas om henne. Hon var jättesöt igår med stora glasögon och koola kläder. =)

2007-07-20 @ 18:39:29
URL: http://miamias.blogspot.com
Postat av: Hanna Fridén

Marit: Tack så mycket! Och ja, Pizzicato Five är riktigt underbara, blir alltid fetglad när jag spelar dem. Kanske för att jag har en förkärlek för sopraner som sjunger på språk jag bara förstår en tredjedel av vad som sägs. Man kan slappna av och bara fokusera på musiken och känslan. Fan vad pretto jag låter nu. Jaja.
amy: Ja, jag har tänkt lite för mycket den senaste tiden va? Hångla knulla supa blööööh.
Miazzu: Yes, hon är intressant på alla punkter! Sjukt snygg, också.

2007-07-20 @ 20:49:18
URL: http://frankincense.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback