Bajs är inget givande argument

Igår slängde en medlem på ett forum iväg en länk till oss på Fatale.se, i forumet dissade folk Annika för att hennes favoritglasögon gått sönder. De kallade henne för bimbo, dissade alla på Fatale och så vidare. Var allmänt elaka och vidriga, med andra ord, och gnällde över "I-landsproblem".

Exempel:

"Dagens ilandsproblem helt enkelt. Du kan ju trösta dig med att ifall det blir krig så är det dom som dör först."

Här:
http://www.tbg.nu/news_show/109349/1

I det fall att de faktiskt är engagerade i politiska projekt och välgörenhetsprojekt kan de, i faktum, kalla sådanna ting för I-landsproblem. De skulle dock fortfarande vara anala om så var fallet. Jag kan dock inte förstå hur man kan berättiga sin åsikt med argumentet "I-landsproblem" om man själv slösar en hel del enegri på att störa sig på att någon blir ledsen för att deras favoritaccessoar gått sönder? Och yrka på att det skulle vara gott om vi dog?

Nu, Annika sket visserligen i det hela. Jag gick dock in som vanligt, det är inte för intet jag kallas för Stockholms lilla monstetruck, om man ska säga så. Man måste vårda sitt favoritnick.

Jag gick in, sa min mening, kallade dem för mangaporrsgluttare och social rejects, yrkade det om välgörenhet (som alla missuppfattade, fint) och sedan var hela karusellen igång! När jag tittade in nästa gång var forumet fyllt av folk som kallade mig för hora, bimbo, som trodde att JAG var Annika men försökte leka någon annan för att skydda... mig själv, eh.

Jag sitter och läser igenom tråden, gurglar, Kjerstin kommer in i rummet och frågar varför jag är så jävla glad, jag visar upp forumet och sedan är hela kontoret igång, lovely! Vi sitter här och skriver diverse, ibland fint, ibland provocerande och ropar fram när vi får svar! Sedan utbrister jag att jag ska BERÄTTA OM MITT BAJS, och se vad det har för reaktion! Lokalen skrattar. Jag länkar posten där jag skrev om laxermedel och skita på sig på Fatale.

Vad blir reaktionen?
Då tror de helt plötsligt att det är någon som leker mig som skriver. De tror inte att jag skulle skriva om bajs. Hela leken faller i döden, återigen har mitt bajssnack förstört en rolig karusell. Inget dödar som bajs, jag borde ha lärt mig detta vid det här laget, men icke.

Jag får om inte annat vara nöjd med det faktum att jag nu funnit ett forum med lägre nivå än Helgons, eller kanske till och med Fyrchans!

Ps. Credd till de roliga medlemmarna som kunde se humorn i det hela och som dissade de andra medlemmarna som enbart ville vara elaka.

Kommentarer
Postat av: Marre

Hannispannispyttipannis! Bore jag köpa den grymt roliga gröna plastjackan från H&M nu när den är på rea på hemsidan eller vore det ett misstag?

Postat av: Hanna Fridén

Marre: Köp den om du gillar den! Jag skulle ha slagit till, jag som till och med slog till vid fullpris :D Däremot så hänger den väl inte direkt kvar i modet särskilt värst lång tid, men jag skulle kirrat den ändå om jag vore du!

2007-06-11 @ 16:04:45
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Dnla

Men ärligt talat, har inte de rätt att ha för dig "otrevliga" åsikter i sitt eget forum? Varför bry sig? Jag kan se deras poäng, vissa människor kan tycka det är löjligt att gråta över ett par solglasögon och det är helt lagligt att tycka så.
Tänk så många positiva kommentarer som ni fatale-flickor får, varför ska man då bry sig om några negativa kommentarer av folk som uppenbarligen har andra prioriteter än ni?

2007-06-11 @ 16:11:34
Postat av: Hanna Fridén

Dnla: Jag förstår inte ditt resonemang, de har rätt att kritisera men jag har inte rätt att kritisera tillbaks? När blev yttrandefriheten bara tillgänglig för vissa?
Jag har dock kritiserat de som kallat mig och Annika för hora och bimbo, och gjort en parantes mellan att just I-landsproblemsgrejen, att det är minst lika mycket, om inte mer, I-landsproblem att störa sig på att någon blir ledsen för att deras slisar går sönder.
Sedan har jag inte sagt att de inte får tycka vissa saker, som du själv kan se.

2007-06-11 @ 16:16:34
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Hanna Fridén

Jacob: Jag blir arg på dig, men låter din kommentar gå igenom ändå. Om du ärligt talat tycker att jag är dum och idiotisk som snackar tillbaka när folk kallar mig för hora, bimbo och jävla fitta, yrkar på att folk ska sätta på mig i analen osv. så undrar jag verkligen vilken typ av inställning du har. En mycket störd inställning, skulle jag vilja påstå. Eller hur är det med han som hävdade att kvinnlig rösträtt skulle dras in pga. "ytliga, korkade bimbos" som tjejer som gillar mode?
Om någon skrev att en vän till dig vår en ytlig hora i ett forum, skulle du inte reagera då? Det gör i varje fall jag. Och jag anser inte att det är idiotiskt.
Din inställning äcklar mig dock något ordentligt. Blä!

2007-06-11 @ 16:35:04
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Andreas W

Jacob... är inte det här elakt?
"Dum bimbo. Som flesta andra brudar."
"Dagens ilandsproblem helt enkelt. Du kan ju trösta dig med att ifall det blir krig så är det dom som dör först."
Plus en massa annat, långt innan Hanna skrev ett ord... läs forumet, jag sitter själv ovh plöjer och hittar allt som Hanna syftar på.

2007-06-11 @ 16:39:02
Postat av: Anna Huche

Jacob: Hahahahahahahaha! Om det blir krig kan vi trösta oss med att du förmodligen dör först (var det snällt?)

2007-06-11 @ 16:48:02
Postat av: Andreas

Tjaba Hanna! Du verkar ju helt crazy, fast på ett skönt och bra sätt! Keep it up!
Och så undrar jag bara vad du ordet "anal" betyder i den här meningen:
"De skulle dock fortfarande vara anala om så var fallet."

2007-06-11 @ 17:05:13
Postat av: Hanna Fridén

Andreas: "Anala" som i sjukt uptight. Hm. Ajsingen. Det är dessvärre jag med, anal alltså, men konsekvent anal om inte annat. Menmen. Tack!

2007-06-11 @ 17:07:35
Postat av: Anton

ni skulle kunna stå i en ring och turas om med att dumförklara varandra! lite som viskleken fast för vuxna. Pajkastning på internet verkar vara en större hobby än någon någonsin kunnat ana!
jag läser din blogg för att den är lagom kul lagom äcklig men framför allt ganska ärlig. det gillar jag iaf med hannas blogg.
tack o hej

2007-06-11 @ 17:07:40
URL: http://technoetc.blogspot.com
Postat av: Hanna Fridén

Anton: Ja, alltså, den enda som inte gjort något fel i det här sammanhanget måste ändå vara Annika, och hon har fått mest skit! Helt galet. Kul att du uppskattar min ärlighet, Anton! :) Vissa kan vrida sig av obehag när man är mänsklig och stör sig på normala ting, förväntar sig folk att man ska stå över saker bara för att man har en blogg, frågar jag mig ibland?

2007-06-11 @ 17:10:07
Postat av: Dnla

klart du har rätt att kritisera tillbaka, men jag tycker det blir lite jobbigt med mönstret "kritisera-kritisera att dom kritiserar-kritisera att dom kritiserar att dom kritiserar" osv. Alla har väl rätt att kritisera och alla har rätt att kritisera kritiken. Men det blir så rörigt med allt kritiserande och vem som har rätt eller fel, så i detta fall hade jag, om jag hade varit i dina skor, struntat i nördarnas åsikter, särskilt då diskussionen pågick i deras eget forum. men man gör hur man vill.
Att kalla er hora var ju löjligt, däremot kan jag erkänna att jag själv blir lite provocerad av att folk gråter över att deras solglasögon går sönder då jag kan komma på tusen enligt mig "tyngre" orsaker att gråta över. Därmed har jag inte sagt något elakt om vare sig Annika eller dig eller någon annan fatale-tjej.

2007-06-11 @ 17:48:19
Postat av: Hanna Fridén

Dnla: Att tycka något är aldrig fel, däremot är jag i allmänhet av åsikten att saker som inte skadar andra inte kan vara ett problem, och jag ser inte hur det skadar någon att Annika hyser ett affektionsvärde till sina solglasögon. Annars så, om deras debatt inte innehöl ord som "ytliga, korkade bimbos" och "hordjävlar" och att vi "tack och lov skulle vara de första som dog i ett krig" (som garanterat sårar!) utan om den snarare var en seriös debatt huruvida det är bra att samhället ser ut som så att vi hyser stor kärlek för våra ägodelar (kritik mot kapitalism exempelvis) och att både modeintresse och kärlek inför fysiska ting ökar vid en högkunjtur, och allt man kan säga om det, då hade det varit en helt annan sak. Men det handlade enbart om att vi var äckliga bimbos.
Och sedan, tyngre och tyngre. alla måste få gråta över vad de vill, rimligtvis. En fotbollsmatch, ett brustet hjärta, atombomber eller vad som helst.

2007-06-11 @ 18:06:26
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Anonym

Håller med dig helt Hanna men jag undrar bara när de skrev: "... i fall det blir krig är det dom som dör först" menade dom väl att det är problemen som dör först och inte ni... eller är det bara jag som fattat det så?

2007-06-11 @ 19:15:40
Postat av: Hanna Fridén

Anonym: Så är det dessvärre inte :/

2007-06-11 @ 20:20:27
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Anonym

Haha, du länkar till fyrchan <3

2007-06-11 @ 20:31:53
Postat av: Hanna Fridén

Anonym: Ja, klart jag gör! Så mycket som ni en gång skrev om mig, någon gång måste man återgälda ;)

2007-06-11 @ 23:32:09
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Sandra

Jag tycker för det första att VARFÖR bli så irriterad på någon som är ledsen för att deras favoritaccessoar gått sönder? Been there, done that, när något man verkligen gillat går sönder blir man ledsen. Varför får man inte det utan att vara dum, ytlig, bimbo osv.
För det andra missbrukas dessa ord (ytlig, dum, bimbo) väldigt mycket. Jag läser både din, Hannas, och Annikas blogg och tycker inte att ni är mer ytliga än någon annan, tex. Du har exempelvis skrivit mycket om politik osv, i vilka inlägg du visat dig vara varken ytlig, dum eller bimboaktig. Jag blir så arg av såna påhopp!

2007-06-12 @ 09:02:36
URL: http://soleii.webblogg.se
Postat av: Anton

Jag har aldrig förstått varför man läser en blogg av en person som man inte tycker om, eller om man inte gillar innehållet. För mig är det att idiotförklara sig själv. Men jag antar att folk som inte har något intressant att komma med åberopar starka känslor som hat eller avsky istället. Jag tycker det är urbota tråkigt!

2007-06-12 @ 10:18:26
URL: http://technoetc.blogspot.com
Postat av: Hanna Fridén

Sandra: Tack så hemskt mycket, Sandra! Och jag måste säga tackdetsamma! Men det är synd att så många tar för givet att man är dum i huvudet för att man även kan uppskatta yta också, väldigt slätstruket och trist. Och fördomsfullt. Men vi vet bättre i alla fall, du och jag :)
Anton: Precis som du så har jag svårt att förstå det, men som du säger, vissa gillar nog att irriteras. Om jag inte gillar en blogg så stänger jag ner den, kommer kanske tillbaka någon annan gång, gillar jag den inte då heller så stänger jag också ner den. Men det behöver inte betyda att den är dålig heller, alla har ju olika smak! Tack och lov!

2007-06-12 @ 13:46:17
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Anton

precis. jag tycker att man kan behålla sitt ogillande för sig själv. Personangrepp och påhopp hör hemma i riksdagsdebatter och på fotbollsforum!

2007-06-12 @ 17:06:16
URL: http://technoetc.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback