Det finns vissa som gör mig nervös

Nu har Viktor Barth-Kron på Stureplan.se skapat en blogg tillsammans med klubbchefen Fredrik Dalheim, och detta är förstås skoj.

http://www.stureplan.se/blogs/viktor/

Fast det jobbiga med detta är väl det faktum att Fredrik Dalheim är en av de få människorna som faktiskt skrämmer mig, ja, lite. Mest skrämd blev jag i onsdags när han gav mig en kyss på kinden på F12. Nu, det här är verkligen inte ovanligt, alla på Stureplan hälsar på varandra på det viset. Alla förutom jag, som till och med inte ens kramar folk om jag inte är aprak. Jag är helt enkelt mycket otrevlig, jag gillar att ge folk ett leende och vinka, oavsett om vi står en meter eller tio meter ifrån varandra. Det är bekvämt. Ingen bacillsmittsrisk heller. Bra. Ingen ögonklamydia liksom.

För att behandla paniken över hela händelsen var jag, senare på kvällen när jag dessutom sprang på honom på Spy bar, tvungen att börja peka och skratta (som så många gånger förut, vice versa, angående att finna extremer på oväntade ställen) reaktionen blev inte den vanliga. Den här gången förklarade han mycket ordentligt varför jag inte fick göra så, han höll fram sin hand och räknade av punkter mycket nogrant på handen.

Ja, och då blev jag väl rädd och nervös igen. Sprang tillbaka till Daria Oudalova, Karin Idering, Elin Eriksson och Gustav Gelin. De skrämmer mig inte.

Nu, jag tror inte att ni vet ett dugg om vilken några av dessa är. Det visste inte jag heller innan jag började jobba på Stureplan, så carry on. Allt jag säger är att Dalheim gör mig nervös, vilket borde betyda tillräkligt mycket, med tanke på att jag är som jag är, så att säga.

Jaghoppashanintehittarbloggenokejtack.
Ångestångestleverbröd.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag är dig på spåren....och du jag heter faktist D-a-h-l-h-e-i-m
MVH
Fredrik Dahlheim

2007-06-04 @ 16:36:49
Postat av: Hanna Fridén

Fredrik Dahlheim: Nu är jag rökt!

2007-06-04 @ 17:00:35
Postat av: Hanna Fridén

Fredrik: Dalahäst!

2007-06-04 @ 17:07:12
Postat av: www.Doulike.se

Inte för att vara taskig, men lider du inte över att ha bacill skräck?

2007-06-09 @ 18:48:52
Postat av: Hanna Fridén

Doulike: Inte det minsta, och har aldrig gjort det heller.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback