Julien!

Carl M Sundevall skriver såhär i Spy bars utskick angående kasosituationen i dörren i lördags (som jag skrev om):

"Tvärtom vad man kan tro, så är jag en ärlig själ. I min ungdom var jag älskad av lärare och myndighetspersoner för jag alltid talade sanning. Därför kan jag vid vissa tillfällen inte med handen på hjärtat säga att Spy Bar är bra. I lördags mellan 01 och 03 till exempel. Vaktproblematiken är så mycket mer komplicerad än folk förstår, men just i lördags var det rent utsagt ett skämt. Keffa jävla svennar som släpptes in i lokalen och kaos nere i dörren. Själv satt jag blek inne i köket och vågade mig knappt ut. Av skam."

Ja, och inte fan svarade du i mobiltelefonen heller, gubbe!

Men nu ska Julien stå i dörren och styra upp. Bra. Julien är en man från Frankrike som är mycket trevlig. Han försöker alltid övertala mig om att jag också kommer från Frankrike. Jag kan inte ett ord franska, men han är fortfarande övertygad om detta faktum. Det är roligt.

Kommentarer
Postat av: Anton

det börjar bli dags att styra upp sittuationen utanför!

Postat av: Augnews

Looking for information and found it at this great site. You have an outstanding good and well structured site. I have been looking for sites like this for a long time. Keep up the outstanding work and thank you.

2008-02-08 @ 09:04:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback