Tvärtom!

Midsommarafton och midsommardagen är nu förbi, eftersom att jag hyser en viss skräck inför "suparhögtider" så har jag tagit det rätt lugnt. På midsommarsafton var jag ute min min vän Sussi Käcks hus och grillade och drack mycket sparsmakat bland en liten grupp vänner. Fantastiskt perfekt för mig.

Problemet för mig vad gäller dessa suparhögtider, som nyår, Valborg och midsommarafton, är att man verkligen känner hur hävdelse och bekräftelsebehovet ligger i luften, hur alla måste parta stenhårt och hur alla måste åstakomma en så perfekt kväll som bara möjligt på en så stor fest som bara möjligt.

Alla blir alltså lika vidriga som jag är normalt sett, och det gillar jag inte riktigt. Jag gillar som sagt att vara värst, så allt slår bakut och så vill jag inget istället. Tvärtom-Hanna, skulle man kunna säga.

Himla besvärligt, och jag har tappat allt hopp om att någonsin växa ur det. Jag tror att jag helt enkelt är sådan, tvärtom alltså, och att detta personlighetsdrag är permanent.

Typ som när jag gick på Mikas på provfoto och fick vänta länge på svar, och tog för givet att de inte ville ha mig. Jag blev självfallet lite besviken, sedan när jag fick höra att de i faktum ville ha mig så ville jag inte vara med. Då vara det bara nej. Nej nej nej. Vill inte.

Ihållande, bristande personlighetsdrag.

Kommentarer
Postat av: sally

fast du är inte det minsta ensam om att avskyr nyår/valborg/midsommar. Just den där hetsen om drömmen om världens bästa/roligaste natt.. den gör mig och en hel del av mina vänner aldeles matta. jag rymde till en stuga i skogen på midsommarafton. Plockade inte ens 7 sortsers blommor.

Postat av: Liza

Ja jag säger det! Jag får alltid panik och så blir det alltid att jag hamnar på det sämsta festen, eller blir helt ensam. Iår blev det att jag var med 2 kompisar hemma hos den ena kompisen och bara söp och kolla på film. rätt soft iof.

2007-06-24 @ 16:57:40
URL: http://knoll.blogg.se
Postat av: Anonym

Borderline? :P

2007-06-25 @ 10:34:55
Postat av: Kim

Det här skulle man kunna göra en bra sketch på, gärna på överdriven Stockholmska: "Typ som när jag gick på Mikas på provfoto och fick vänta länge på svar, och tog för givet att de inte ville ha mig. Jag blev självfallet lite besviken, sedan när jag fick höra att de i faktum ville ha mig så ville jag inte vara med."
Typ.

2007-06-25 @ 14:23:33
Postat av: Hanna Fridén

Kim: Ja! Och med världens bimboröst! Nasal sådan! Det skulle vara mycket passande.

2007-06-25 @ 15:04:58
URL: http://frankincense.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback