Varför Aggett?

Man kan fråga sig varför Spy Bar, Neu, F12 och Humlegården valde just "aggett" som lösenord*.

image1174Första tanken är att det är ett mycket smaklöst val, med tanke på Christian Aggett som det för tillfället råder mediahysteri kring, ni vet, den nya HIV-mannen. Är det för att provocera? För att ge ett dissigt intryck av att man skiter i allt? Eller är det en varning, något slags samarbete med
RFSUs Love support-kampanj? Något som utförs i samma provokativa, men ändock effektiva stil som Hollands fejkdonationsprogram?

Typ: "Vi vet att våra gäster är snuskiga små slampor utan urskiljning, men använd skydd for fucks sake! Tänk på HIV-mannen!"

Eller är det kanske bara som så att de inte har någon som helst koll, och någon skojat om att Aggett ska få bli veckans lösenord? Och så sa någon: "Ja, det låter tufft." varav den lustiga personen som föreslog det hela satte sitt kaffe i halsen, började småfnittra och hade det mycket, mycket lustigt för sig själv när han eller hon tänkte på hur han/hon drog hela gruppen vid näsan.

Jag vet inte, jag tror jag ställer mig vid det faktum att det helt enkelt är ganska så ordentligt smaklöst. Men praktiskt är det, lösenordet alltså.
*Läs om lösenordet och vilka fördelar de ger dig i dörren här.

Bild snodd från RFSUs hemsida.

Kommentarer
Postat av: Fröken SötSur

Okej! Man ska ut och supa sig full, men behöver använda HIV-mannens efternamn som lösenord. Är det provokativt, roligt, smaklöst, bissart, konstigt eller bara ett missförstånd? Man blir ju inte lite nyfiken.

Postat av: johan

Han heter Christer Aggett...

2007-06-17 @ 23:28:58
Postat av: Hanna Fridén

johan: Fan också, jag och namn, alltså. Pinigt.

2007-06-18 @ 11:37:04
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja eller kanske "agget" som i bestämd form av "agg", som i att "hysa agg för någon". Något som många runt Stureplan gör. I största allmänhet.

2007-06-19 @ 21:25:36
Postat av: Christer Lindström

Varför hänger du ut en svart man med rubriken "HIV-mannen" när alla vet att han för det första är vit, för det andra heter "Christer" och inte "Christian"? Om det är medvetet är det ta mej fan åtalbart, förtal eller rasism, välj vilket själv.
Om det är omedvetet är det extremt korkat och du måste kontakta killen och be om ursäkt.
Christer Lindström, centerpartist Stockholm

2007-10-04 @ 10:49:51
Postat av: Hanna Fridén

Christer Lindström: Du är fanimej dum i huvudet, läs om texten. Jag hänger inte ut den svarta mannen på bilden som HIV-mannen, om du TITTAR på bilden och faktiskt LÄSER texten så ser du att den hörde till RFSUs kampanj för att stoppa Klamydia. Herregud! Att komma och gasta och skrika om åtal när du inte ens har tagit dig tid att läsa det du kritiserar är något av det dummaste, mest efterblivna och fräckaste jag varit med om i den här bloggen.
Att dessutom skriva under med ditt parti är kanske inte det smartaste i det här fallet, vad tycker de om att du går runt i bloggar och kritiserar saker och anklagar folk för att vara rasister när du inte ens tar dig tid att läsa? Tror du att de uppskattar att du skriver under med deras namn och därav smutskastar dem?
Nejdu, om någon ska be om ursäkt så är det du. För det första ska du be om ursäkt till mig, för det andra ska DU be om ursäkt till killen på bilden för att du bara tagit för givet att en titel och en bild hör samman bara på grund av att han är svart, eftersom att det är uppenbart att så inte är fallet när man läser.
Vem har fördomar, måntro?

2007-10-04 @ 11:07:18
URL: http://frankincense.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback