Ännu en fisk!

Jag älskar fiskar. Jag ÄR en fisk, om man tänker på stjärntecknet alltså. Sedan är jag även brud, då är det givet att jag är såld på stjänrtecken, eller något sådant.

Men om jag ska vara helt ärlig så handlar det om att jag varit väldigt tagen av fiskars estetiska form och mångfald sedan jag såg Disneys Fantasia första gången när jag var liten.

image913


Nu har jag en ny fisk. Den kommer från Glitter. Den är söt och gullig och gör mig glad.


Sveriges bästa modeblogg

Kommentarer
Postat av: Ylva

Jag har röstat på dig.

2007-03-21 @ 16:50:08
Postat av: Lisa

Jag fick din födelsetid för ett tag sen, och du råkar ha jungfru ascendent också.

Ens sol (själva stjärntecknet) ens måne och ens ascendent är ens viktigaste positioner.

Du är fisk, tvilling (din måne) och jungfru.

Solen står för jaget, månen för känslolivet och ascendenten för ens personlighetsdrag.

Jungfru ascendent gör en kritisk och detaljmedveten. Den kan också göra att man blir en aning besatt gällande vissa saker. man vill ha det på ett visst sätt. Jungfru asc kan också vara lite noga gällande mat. Alltså medveten om hälsa och sådant. Inte för att den inte gillar att äta, men medveten om mat.

Tvillingmåne har hursom lite svårt att sitta stilla. Dom brukar vara en aning fängiga, och också svängiga i sitt humör. Samtidigt dock intellektuella. Typiskt en tvillingmåne att ha en block. månen står också för behov, så det är lite behov av kommunikation/skrivande/förmedling.

Och du är fisk. Fiskarna står för bl a allt som har med dagdrömmmeri och lite grann luddighet, abstrakthet. Visioner kanske. men det står också för ideal, den har som sagt dels den drömmande verklighetsflyende sidan, men också en idealistisk sida. Det är ett vattentecken och vatten står för fantasi/drömmar/konstnärlighet/känslighet/intuition etc.

Men jag skulle säga att det är din jungfru ascendent som definitivt gör att du kallar dig stilfascist!

2007-03-21 @ 17:18:02
Postat av: Lisa

det ska stå "flängiga" inte fängiga på mitt babbel om tvillingmåne!

2007-03-21 @ 17:19:26
Postat av: Lisa

vafan.. sorry att jag inte läser igenom förns jag postat, det ska stå BLOGG inte "block".. fortfarande på babblet om tvillingmåne

2007-03-21 @ 17:21:11
Postat av: Matilda

Lisa: Är du värsta horoskopproffset? Kan man utge nån skillnad på födelsetid? Om jag är född 15-20 över 2 på natten är de "mycket skillnad" på en som är född annan tid på dagen? :P

Trots jag tycker horoskop är bullshit älskar jag det.. Haha. Jag vill också ha en fisk. Min manager (världens gulligast tjej, med typ flashigaste stilen) har en liten fiskpung från Paul & Joe som man kan ha runt halsen. Undra vad den kostar.. och undra vem av er jag ska härma.. haha!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback