Dumma, umma, blä, dumma!

Jag sitter här och fylls av ångest. Ute skiner solen, jag skulle kunna promenera runt där. Men istället sitter jag på mitt kontor och är lite förbannad. En faktura som jag trodde hade skickats iväg, en faktura på 40.000, har i faktum inte skickats. Detta innebär att jag kan möta nästa månad som en fattig kyrkråtta och att mottagarna av sagda faktura förmodligen är förbannade. Jag förbannar avdelningen på mitt jobb som ska fakturera, och jag förbannar att de skyller sitt dåliga minne på bakfyllor och kaffeabstinens.

Detta skulle nämligen innebära att de haft konstanta bakfyllor och kaffeabstinens i ett antal veckor, och i så fall är det nog dags att de lägger in sig på lite rehablitering, anser jag. Själv har jag varit mycket seg denna vecka på grund av sjukdom, och har alltså inte kunnat jobba mer än att gå på möten, annars skulle jag ha släpat med mig min händiga yxa till jobbet.

Det blir att talla på fonderna, nu alltså, då mitt kontoutdrag nyss visade 2000. Tack, mina imkomepenta medarbetare, det är ni som betalar mina luncher månaden ut.

Ja, de sa att jag fick skriva vad jag ville. De är mycket skuldmedvetna. Det bör de vara, då min hyra ligger på 9200.

Kommentarer
Postat av: fannen

Meh du sa ju att
"every entry from now on will have an english translation."

Postat av: Hanna Fridén

fannen: Jag orkade inte!

2007-03-16 @ 18:24:00
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Hanna

Aj då, då kanske det inte är läge att säga att jag tycker du borde bege dig till myrorna på götgatan och köpa ett urtjusigt lila skärp som knäpps ihop med två guld-och strassprydda lejonhuvud.. tänkte på dig när jag såg det...

2007-03-16 @ 18:25:14
Postat av: Hanna Fridén

Hanna: OJ! DET ÄR MITT. MITT MITT MITT. Tack för tipset, underbara du, fantastiska änglalika du!

2007-03-16 @ 19:24:18
Postat av: anna wintour

ett ordspråk på de som skyller på kaffeabstinens mm detta kan du säga till dem: att skylla ifrån sig är att förhandla bort sitt människovärde

bästa ordspråken

2007-03-16 @ 21:09:54
URL: http://annawintour.blogg.se
Postat av: Hanna

Såklart det är ditt! skulle inte passa lika bra på nån annan, hängde längst in i butiken om du inte redan varit där och kapat det =)

2007-03-17 @ 11:57:31
Postat av: Kim

Har du egen ateljé får du väl se till att skicka dina egna fakturor?

2007-03-19 @ 10:05:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback