Klimax

Ja, killen från förra inlägget SMSade idag. Han var mycket sympatisk. Han skrev att han inte var arg på mig. Det är förstås mycket fint av honom att han inte är arg på mig när han skrev att jag skulle "slå mig trött" och att han ansåg att mina påhitt var tröttsamma och att jag därför, ja, helt enkelt kunde fara och flyga, mer eller mindre när jag försökte medla (som vanligt) och tydligt uttryckte att det hela gjorde mig ledsen.

Så det var ju mycket fint, riktigt riktigt fint, att han i faktum inte var arg på mig.

Jag är dock mycket tokförbannad på honom efter detta. Igår tänkte jag att han säkert reagerade som han gjorde igår för att han blev ledsen och reagerade med ilska, vilket jag i sig tycker är mycket illa. Men jag tänkte att det säkert skulle kunna bli mer civilt idag när han inte skulle vara förbannad.

Men nej, jag går inte riktigt med på att han ska förlåta mig när jag aktivit försökt göra saken bättre.
Detta är ett översittarbeteende, ett översittarbeteende som jag verkligen inte kan tolerera.

Inget mer av det. Och hej och hå, jag mår bättre än på veckor.

Grattis till mig!

Och er andra tjejer, i tråden, som är med om detsamma. Låt er inte må så himla dåligt. Relationer, så väl som vänskapliga och romantiska, är till för att man ska må bättre, inte sämre.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Såg för ett tag sen dig kyssa en kille i baren på Teatron, förmodar att det är samma kille som dessa inläggd rör sig om och om det är till någon tröst så kan jag berätta att jag tyckte att han såg urtråkig ut och funderade på hur kan kunde lyckats få en så trevlig och söt tjej som du! Uppenbarligen hade jag rätt; du är värd någon bättre. :)

2007-03-14 @ 20:06:07
Postat av: Victoronia

En eloge till dig! Visst är det översittarbeteende och destruktivt i allra högsta grad!

Postat av: Ausa

Mår man bar av relationen har man kvar den, gör man det ite vosar man den mot dörren. Logik på hemskt låg nivå faktiskt. Dessvärre är det ofta även lättare att vara efterklok.

2007-03-15 @ 00:27:40
URL: http://livolusta.blogspot.com
Postat av: Hanna Fridén

Anonym: JA! Mycket riktigt. Han är dock inte trist, men för dramatisk och bråkig. Jag tyckte mycket, mycket om honom. Otroligt mycket, sådär äckligt mycket, faktiskt. Men fan.

Victoronia: Jäs, jäs. Sometimes it goes to their heads mate, jääs!

Ausa: Mycket sant, mycket sant. Logik och känslor kan vara svårt att koppla ihop.

2007-03-15 @ 03:38:37
URL: http://frankincense.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback