Martin med Versacebyxan

Martin Kallisti, den lilla läckra Versacestjärten har nu en egen blogg! Han kallar den för Uppland. Han hälsar att han, jag och förmodligen ganska många andra bor i hans blogg.

Utdrag:

image850

"This is what my notes in school have looked like for the past decade. In all honesty, I really am crap at taking notes. They always end up being deranged drawings with no signal to noise ratio whatsoever."


Han går på Handels!

Kommentarer
Postat av: gabriel

lustig fråga kanske... men har du haft någon kille som inte är lite skum och skriver?

2007-03-05 @ 22:27:39
Postat av: Hanna Fridén

gabriel: Nix! Alla har skrivit, alla har varit lite speciella. I princip alla har även varit Mensamedlemmar, varit över 190 centimeter, någon gång haft modellkarriär, haft stora näsor och spenderat lika mycket eller mer tid på deras utseende än jag. Alldeles underbara gossar, med andra ord.

Postat av: Hanna Fridén

Anonym: Ja, det stämmer! Men vi ändrade till Kallisti på alla just för att han ska jobba inom bank och då googlar de ofta folk. Därav måste jag även ta bort ditt inlägg med hans fullständiga namn, men det är du klok och har förståelse för ^_^

2007-03-05 @ 22:40:09
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Martin (föll bort förut)

Det är ok. Synd att han ska jobba på bank, han verkar rolig. Jag har jobbat på bank. Om jag skulle googla Kallisti (eller ja, hans riktiga namn) skulle hans nuvarande blogg inte ligga honom i fatet. Men så hade jag inget rekryteringsansvar heller.

2007-03-05 @ 22:47:59
Postat av: Hanna Fridén

Martin: Ja, vi får se hur an gör. Han är själv lite frågande till det. Han kanske vill fortsätta med sin grafiska design istället!

mattias: Inte så konstigt, Martin Kallisti är inte hans riktiga namn! Vi kör på Kallisti eftersom att banker brukar googla folks namn när de ska anställa för att se vilket fuffens de hittat på tidigare i livet.

2007-03-06 @ 12:47:10
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: DiscoDan!

Äsch. Så länge man inte är heeeelt ute o gör skumma saker så är det fan bankens loss om dom inte vill ha dig bara för att du råkar ha ett liv utanför studierna o sliskigt företagsmingel. Jag tänkte likadant när jag började skriva, men kom fram till att jag ändå inte skulle vilja ha ett jobb där huruvida jag hade en anständig blogg eller inte var huvudorsaken till min anställning.

Som arbetsgivare skulle jag se det som ett sundhetsintryck, o vara jäkligt misstänksam mot folk som var alldeles för fläckfria. Även om jag skulle anställa på en investment bank. Som man känner sig själv, så känner man andra. ;)

2007-03-07 @ 03:17:37
URL: http://lehnberg.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback