Tokig toffel

Jag är lite upprörd. Eller, mycket upprörd. För ett tag sedan träffade jag en karl mycket kort, men det fungerade inte. Så det tog slut. Fine, sånt händer. Det är ledsamt, men sånt händer. Vi bestämde i alla fall att vi skulle hålla kontakten.

Igår fick jag ett SMS från den här personen. Bara sådär. Jag blev glad först, öppnade SMSet och det var, som vanligt, inget positivt. Det var inget negativt heller. Men det var tröttsamt av den anledning att han, sedan vi bestämde att bara vara vänner, aldrig hört av sig i en positiv bemärkelse förutom en gång när han var aprak och orkat dra sig till Teatron. En annan gång har han ringt då han inte var arg också, i en jobbfråga. Annars har det bara varit arga SMS baserat på missförstånd, och varje gång har jag då fått ringa upp och prata och reda ut det. Jag har inte svarat argt på de arga SMSen, och aldrig skickat arga SMS själv. Förän igår.

Häromdagen var jag nämligen trött på beteendet. Att alltid bara få skit. Jag hade i princip satt det hela ur systemet, men när han dök upp, aprak, och stod där och tog allt som att det var bra när det verkligen inte var bra, ja, det tog musten ur mig. Speciellt då jag ändå blev kallad för divig idiot den kvällen. Då blev det ett hejdå.

Sedan ville han faktiskt reda ut det, till min stora förvåning. Jag kände dock att jag inte ville ta upp det då jag bara trodde att det skulle resultera i bråk. Han garanterade att han inte skulle bli sur, att jag fick säga vad jag ville och kalla honom vad jag vill, bara det innebar att jag inte skulle klippa kontakten. Men jag kände själv att han bara skulle bli arg, baserat på det faktum att jag redan konstaterat att han har ett himla termprament. Så jag ville snarare låta det rinna ut i sanden, bara lägga det bakom mig.

Men när SMSet kom igår så blev jag så trött, så trött. Jag berättade precis varför jag tyckte att han bettet sig illa. Jag kallade honom dock inte för något.

Och mycket riktigt så blev han pissförbanad, bad mig slå mig trött och att han inte orkade med mina så kallade "påhitt." Jag försökte sedan medla och fixa det, men icke.

Jag tycker att hela grejen är grymt, grymt förnedrande. Jag är förihelvete inte ens intresserad av karln längre, däremot så vill jag inte heller att han ska gå runt och vara arg och snacka. Och jag avskyr, avskyr, att ha dålig stämning i luften.

Men det är såklart bara jag, tokmedlande Hanna Fridén, utnämnd till världens största toffel av vänner och familj. Och det förvånar er, kan jag tänka mig, men det är sanningen. Och hejhopp, vad jag önskar att jag kunde sluta med det. Livet skulle bli hundra gånger enklare.

Kommentarer
Postat av: Fanny

äsch, bra av dig tycker jag. Du sa som det var, på ett någotlunda moget sätt (som jag uppfattade det). Att han sedan väljer att vara barnslig och orättvis är ju bara en till anledning att säga hejdå till honom.

Postat av: S

Jag känner igen mig, otroligt väl. Varför kan inte vissa bara låta saker vara och acceptera dem som de är? Att man helt enkelt inte alltid orkar med folk som lever på att få andra att må dåligt eller dito.

2007-03-14 @ 14:56:31
URL: http://sezierra.blogg.se
Postat av: peckelalis

Hej tvilling. Jag är just precis där, just precis nu, och ena stunden vill jag bajsa på honom och tycka att han är dryg och i nästa vill jag skicka fina sms och reda ut det hela. Beteendet känns väldigt tjejigt, vilket stör mig eftersom jag vill vara en modern kvinna. Bläh!

2007-03-14 @ 16:02:46
URL: http://peckelalis.blogspot.com
Postat av: Emma

Du är verkligen inte ensam om att vara en "toffel" ska du veta. Man borde verkligen skärpa sig på den punkten.. Det är han som beter sig illa, inte du.

2007-03-14 @ 16:46:53
Postat av: Giirant

Det där känner jag igen. Både toffelfaktumet och försöka-reda-ut-momentet när man vill ha bra stämning. Hm. Hoppas det löser sig för dig!

Tänkte tacka dig för att du ville hjälpa till med Teatron, verkligen snällt. Och det var kul att se dig! Vi hade en härlig kväll där allihop tills vi stapplade därifrån med sönderdansade fötter hehe.

2007-03-14 @ 17:23:42
URL: http://giirant.blogspot.com
Postat av: Elin

Jag utmanar dig ! KOlla min blogg..
Kram kram

2007-03-14 @ 17:46:47
URL: http://www.fiestaqueza.blogg.se
Postat av: Sandra

Usch, såna där killar är för hemska.. Känner igen det där med toffelsyndromet oxå, hur botar man det egentligen? :/

2007-03-14 @ 18:22:29
URL: http://thougtful.blogg.se
Postat av: Ida

Jädrans tur ibland att man inte har så många ex att stöat ihop med ;) Jag är oxå en såndär allt för snäll alla ska vara glada och det ska jag fixa tjej. Vilket gör att jag blir totalt nedstämd om någon blir irriterad på mig och tror att världen ska gå under för ett tag. Detsamma om andra är sura på varandra då vill jag vara där och fixa till det. Jädrans jobbigt för hjärta och hjärna ibland ;)

Äh va fan jag tror du reder ut detta!!

2007-03-15 @ 10:22:47
URL: http://www.fashionnerds.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback