Rodebjer + Canon = Välgörenhet till Röda korsets ungdomsverksamhet

Rodebjer, Canon och Röda korset ingår i ett samarbete. Kan det bli bättre? Jag älskar Rodebjer, Canon är min, min chefs och mina kollegors favoritmärke när det kommer till kameror, och välgörenheten, ja, den behöver inte förklaras. Den gillar vi alla. Skriv gärna om det här på era bloggar också, för ju fler som skickar in bilder, desto mer pengar får Röda korset till sin ungdomsverksamhet! Jag saxar informationen för er.


Från foto till modekollektion
Ställ dig bakom kameran ? fånga Sveriges karaktär på bild!
We Speak Image är Canons och Röda Korsets stora kampanj i samarbete med den svenska designern Carin Rodebjer. Delta med dina egna bilder av något som är typiskt svenskt och bidra samtidigt till Röda Korsets ungdomsverksamhet.

På We Speak Image-sajten går det att ladda upp egna bilder och rösta på dem som är mest kreativa och karaktäristiska för Sverige.

De vinnande bidragen kommer att överlämnas som moodboard till Carin Rodebjer för att ge inspiration åt skapandet av en unik svensk modekollektion. Kollektionen kommer att presenteras i Stockholm under
hösten 2007. För varje bild som laddas upp på webbplatsen skänker Canon 4,50 kronor till Röda Korsets ungdomsverksamhet.

Bidra med foto ? vinn en digitalkamera
De som fotograferar de mest populära bilderna har chans att vinna Canons senaste kamera, digital IXUS 70, (en ny vinnare utses varje vecka). Dessutom kanske det blir just din bild som väljs ut som inspiration till Carin Rodebjers kollektion!

För att delta, gå in på
http://fashion.canon-europe.com/homepage.html?langid=sv_SV


Kommentarer
Postat av: Miazzu

Hmm, förstår inte. Vill de ha bilder på modeller som bär något typiskt svenskt eller ska man ta en bild på vadsomhelst som är typiskt svenskt?

Postat av: Hanna Fridén

Miazzu: Något som för dig är svenskt, typ.. svensk form... älgar... kanske pommac?

2007-05-23 @ 20:20:54
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Joella

Hej Hanna, jag laddade upp två bilder på sidan och det står att jag har överfört bilderna med lyckat resultat, men jag kan inte hitta dem på sidan om jag söker på dem...kommer bilderna granskas först innan de läggs ut på sidan eller?

2007-05-23 @ 22:05:07
URL: http://joella.blogg.se
Postat av: Hanna Fridén

Joella: Ingen aning! Jag vet bara det jag skrivit är jag rädd.

2007-05-24 @ 10:51:44
URL: http://frankincense.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback