Vartifrån kommer länken?


Okej, ärligt, min besökstatistisk hoppar inte upp 3000 - 4000 på två dar utan anledning. Vartifrån kommer den generösa länken? Jag har letat som en gris men hittar nada, hjälp en förvirrad liten flicka!

Kommentarer
Postat av: Kanf keato

Om du kommer på hur du har fått så många besökar så tipsa mig...

Postat av: lina

hej hanna! jag ville bara säga att jag älskar din blogg och allt du skriver på fatale. jag gillar din stil och att du vågar uttrycka dina åsikter. jag skulle vilja vara lika bra som du på att skriva, inte minst debatt inlägg. du har alltid så bra argument och lyckas lägga fram dina åsikter så bra. jag säger bara: hanna fridén for president!! ;)

2007-05-25 @ 22:34:19
Postat av: Anna

Hej Hanna! Jag hittade till din sida via Aftonbladet iaf. Den publicerades iofs för ett halvår sen, så det är antagligen inte den... http://wwwb.aftonbladet.se/vss/mode/story/0,2789,677378,00.html

2007-05-26 @ 01:58:51
Postat av: Luwalira

Gör som jag. Skaffa Google Analytic som är ett utmärkt webbaserat verktyg för att hålla koll på allt som har med besökare att göra, vilket land de besöker sidan från, antal sidvisningar per dag, antalet återvändande besökare och även vilka som länkar till dig. + mycket annat.
Det är bara att signa upp dig, slänga in en kod rad i din html text och så är det färdigt. Väldigt smidigt och använtbart om du frågar mig.
http://www.google.com/analytics/

2007-05-26 @ 04:09:09
URL: http://iluwfashion.blogspot.com
Postat av: Anna

Kanske beror på att du syns rätt tydligt i nya modette?

2007-05-26 @ 08:35:15
Postat av: Hanna Fridén

Kanf Keato: Jag hoppas jag fått det genom att folk gillar mig, men det är svårt att säga!
lina: Åh, tack så hemskt mycket, jag blir fruktansvärt glad! Jag hoppas att jag kan fortsätta leverera material som du gillar :) Kram!
Anna: Åh, ja, den! Den blev jag mycket glad när jag såg första gången :)
Luwalira: Bra tips! Jag ska nog genast skaffa den, tack så mycket!
Anna: Fast de här träffarna kom koncentrerat ganska lång tid (dagmässigt erfteråt) så jag vet inte! Det kan visserligen bero på en annan sak som inter har med länkningar att göra, det vill säga att datumet slagit över och att tarfiken från de dagar jag inte uppdaterade alls räknas längre!

2007-05-26 @ 16:52:10
URL: http://frankincense.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback