Äckelamöba

NEJ! NEJ! NEJ!

http://aftonbladet.se/nyheter/article897542.ab

Det här är INTE okej. Det är INTE okej att det finns en amöba som kryper in i näsborren och äter upp hjärnan. Icke!

När jag var liten lurade min storebror mig att flugor kröp in i örat och näsan och kröp upp till hjärnan och la ägg där om man var ouppmärksam. Det här var ett riktigt barndomstrauma. Jag var alltid tvungen att täcka öron och näsa ordentligt innan jag kunde sova. Om jag hörde ett surr fick jag panik. Jag stelnar fortfarande till när jag hör ett surrande monster komma flyga och direkt får jag någon slags fantomilningar i öra och näsa. Kommer de nära mig slår jag maniskt, får hjärtklappning och skriker så högt att man kan tro att jag ska dö. Inget fjolligt tjejskrik - Utan ett mäktigt dödsvrål.

Fan. Och så kommer det en sådan här jävla amöba. Hotet är på riktigt. Inte för mig alltså, men för badande barn i varma klimat - och vuxna. Det är en mardröm realiserad. Fyfan. Vad arg jag blir. Jävla dumma helvetiska amöba, skitamöba.

Bada med näsklämma. Säkert. Snarare inget badande alls, i så fall. Skit.

Kommentarer
Postat av: Bitte

Ja,tycker det är skrämmande med alla dessa NYA äckliga baciller och annat skit!

Postat av: Annubis

*fladdrar runt i rummet* ARGH! Nu börjar det kittla i kroppen.

2007-10-01 @ 13:21:19
URL: http://allaboutannubis.blogg.se
Postat av: olle

alltså jag funderade lite på den där. har den bara börjat existera nyligen eller vadå, det hela känns så mystiskt. känns lite.. *regeringen har utvecklat mördaramöba för att bli av med en del av pöbeln*-type-of-thing.

2007-10-01 @ 13:39:05
URL: http://sorelips.blogspot.com
Postat av: Johnny Scharonne

Jag badar som tur aldrig. Jag undviker så mycket fukt som möjligt för där lever bakterierna! Uggh. Och amöbehotet har gjort mig rädd eftersom jag har kollat för mycket på läkarserien "House".

2007-10-01 @ 13:56:42
URL: http://scharonne.wordpress.com
Postat av: SideShow Surfer

Bortsett från amöban så brottas just nu läkemedels vetenskapen med att får fram en ny form av antibiotika då t ex många av de nya infektionerna som dykt upp det senaste halvåret runt om i detta land med vår omvärld håller på att ta en kuslig vändning då många av dessa insjuknade dör just nu pga att man inte kan få fram någon effektiv antibiotika.En skrämmande utveckling med andra ord där helt fridka individer bortsett från infektionen avlider pga avsaknaden av motåtgärder.

2007-10-01 @ 17:23:59
Postat av: Janne

Uäääääh! :'( Läste en liknande grej i en Stephen King-bok men den ska jag fan inte nämna...

2007-10-02 @ 17:52:20
Postat av: ida

alltså...de här himla amöborna har förföljt mig nu sen i måndags. har inte kunnat släppa dem ur tanken och de är så äckliga. fått mycket medhåll men även en respons med ett suck och komentar som: ida, du är så korkad och går på allting.
men sen fick jag även en länk till ett youtube-klipp... men jag varnar. det är äckligt. äckligt, i tell you. men jag kan ändå inte låta bli att kolla eller skicka den vidare.
http://www.youtube.com/watch?v=4B7Top18qXY

2007-10-04 @ 20:27:26
Postat av: Todaylouis

Geart site alot of good info that i couldnt find anywhere else thanx!

2008-01-04 @ 13:13:38
URL: http://todaylouis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback