Dagens outfit #1 lördag 25 aug

image1323Halsband: Top Girl
Topp: Vet ej
Kjol: HM
Väska: Cocktail, Sofo
Skor: HM, Barnavdelningen på Ringen

Men jag fick byta ganska kvickt för det blåste mycket ute. Men hey, inte visste jag att jag hade en så snygg stjärt! Spegling i skyltfönster is the way to go!

Springa springa hem och byta.


Kommentarer
Postat av: Linn das Rimbobo

Du har bra smak men jag skulle aldrig orka lägga ner så mycket tid på att engagera mig så mycket i mitt utseende.
Ser du sådär chic ut varje dag?
Jag avundas dig.
/L

Postat av: N.C.

Ditt inlägg är ett bra exempel på talesättet "det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder". För om du från början hade klätt dig i ordentliga plagg, måhända mindre moderna men i rejäl kvalitet, hade du sluppit byta på grund av lite vind. Då hade dessutom de bangladeshbarn som sytt H&M-kjolen sluppit slita ut sig, och i stället kunna vara ute på gatorna och leka i sina kanoter.

2007-08-25 @ 22:48:19
Postat av: m

hej jag undrar i vilka tidningar du skriver om politik. stureplan.se?
mvh/marre

2007-08-25 @ 23:16:17
Postat av: Camilla

Du har en grymt snygg frisyr, jag vill verkligen ha så. Har själv lugg men vill också ha permanent, som du. Eller det kanske är ditt naturliga?

2007-08-25 @ 23:27:11
URL: http://cammomilla.blogg.se
Postat av: Julia

Haha! Alltid något ju:D Skön frill btw! Kram Julia

2007-08-25 @ 23:33:17
URL: http://bagladies.webblogg.se
Postat av: elin

väldigt snyggt

2007-08-26 @ 00:20:15
URL: http://electricityscape.blogg.se
Postat av: Milks

Hihi.. jag hade picknick med vänner idag så då hade jag en fin picknick-klänning. Sen när jag åkte till stan efteråt så insåg jag också att det blåste aldeles för mycket för att ha den.. Men men.. Jag hade iallafall fina trosor som matchade min hello kitty klocka (inte en sån från ur o penn utan en super fin från berlin)så det gjorde inte så mycket. ^^

2007-08-26 @ 01:02:27
URL: http://milks.fashionblogg.se
Postat av: Hanna Fridén

Linn das Rimbobo: Jag lägger knappt ner någon tid alls. Att klä sig och sminka sig tar högst en halvtimma. Däremot tar det en jävla tid att bajsa varje morgon, skitjobbigt!
N.C: Mitt råd till dig är att du kollar upp lite, eller mycket i ditt fall, angående barnarbete. För det du säger är direkt pinsamt. Kolla upp HM också förövrigt. Det är mitt enda råd till dig. För det du säger är bara baserat på okunskap och fördomar jag inte hört sedan lågstadiet. Det är enkelt: GOOGLA. Mer säger jag inte, resten bör du märka själv, efter att du läst på det minsta lilla.
m: På Stureplan? Nej, givetvis inte. Eftersom att siten inte är baserad på politik, som de flesta andra siter du förmodligen sett men inte valt att ta upp pga...? Ja, varför..? Varför...? Ja. Jag har skrivit om feminism i Sydsvenskan, anti likartade ideal, retusch och anorexi i Veckorevyn, pratat om feminism i en norrländsk variant av City. i Afonbladet talade jag om den felaktiga och sexistiska sexualundervisningen vid 14 års ålder och i Expressen talade jag om feminism och snedvridna ideal vid samma ålder. Förövrigt har jag deltagat i ett projekt vid namn SMAL (som var med i bland annat TV, googla please) samt medverkat i politiska forum och gått in som stöd för folk som varit på väg att trilla in i anorexi i ungefär samntliga forum relatera till pro-ana i Sverige (MOT anorexia alltså, eftersom att jag själv hade det i sju år och det var ett helvete).
Camilla: Hahaha. Jag har alltid velat ha rakt! Jag är en krulltott. Jag är den enda i hela familjen som lyckats tygla håret som jag. Resten av oss är pure affro.
Julia: Tack!
Elin: Tack!
Milks: Haha, jag förstår problemet. Jag anser att din iställning till det hela är mycket skön. Jag menar, det är inte ditt problem om kjolen åker upp? Och om andra har problem med det är de förmodligen dumma sexister som har för mycket att tänka på! Good going, girl! Mycket bättre än jag.

2007-08-26 @ 05:24:48
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: haha

kul om kräftor, men hallå. varför byter ni servrar o sånt när det inte blir bättre? nu står det massa trams på fatale.se ist. Gör nåt? blir det som bredbandstevi nu? man fattar inget och måste köpa en dosa?
jag ser inget iaf.

2007-08-26 @ 10:51:12
Postat av: Lilla tjejen

söt väska!

2007-08-26 @ 18:18:53
URL: http://lillatjejen.blogg.se
Postat av: Alexandra Malmqvist-Olsson

Ja, det är väl det enda problemet med höstvindarna att kjolen blåser upp dvs. Såg en tjej på stan i dag som kämpade med sin tunika, hennes leggings var alldeles för genomskinliga för att den skulle få blåsa upp.

2007-08-26 @ 19:03:33
URL: http://trynottolooksopretty.blogspot.com
Postat av: Hanna Fridén

haha: Det är inte jag som sköter det där utan våra driftansvariga för sidan.
Lilla tjejen: Tack!
Alexandra: Ja, ett himla problem. Man får helt enkelt ha shorts på sig under - alltid. Men då försvinner ju tyvär poängen med skönt och luftigt. Attans!

2007-08-26 @ 19:47:23
URL: http://frankincense.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback